Magazin Aslan yavrusu Survivor Nagihan'ı korkuttu

Aslan yavrusu Survivor Nagihan'ı korkuttu

Paylaş
Aslan yavrusu Survivor Nagihan'ı korkuttu

Survivor'ın hırslı yarışmacılarından Nagihan Karadere, fotoğraf çektirmek isterken yavru aslan oyun oynamak istedi. Aslan yavrusundan korkan Nagihan çığlıklar içinde kaldı

Survivor 2016'da ünlüler takımında yarışan Nagihan Karadere hırsıyla akıllara kazınmıştı.

Nagihan Karadere, yarışma sırasında çıplak fotoğrafı ortaya çıkan kocası tarafından aldatılmış, yarışmadan sonra da eşiyle boşanmıştı.



Boşandıktan sonra hayatına yeni birisi giren Nagihan sevgilisiyle hayvanat bahçesine gitti.


YAVRU ASLANIN ISIRMASIYLA ÖDÜ PATLADI


Hayvanat bahçesinde yavru aslanın yanına giden Nagihan, fotoğraf çekilmek için korunaksız alana girdi. Aslan, önce Nagihan'ın kolunu tırmaladı daha sonra da bluzunden çekiştirdi.

Oyun oynamak isteyen aslan hareketlenince Nagihan korktu ve çığlıklar içinde kaldı.


İşte o anlar...


'ASLANLA ŞAKA OLMAZ'


Nagihan o anları 'Aslanla şaka olmaz olursa da böyle olur' diyerek Instagram hesabından paylaştı.



Eylül ayında Hollanda'ya giden 33 yaşındaki Nagihan Karadere, Varol Porsemay'ın sahibi oldukları 'Hollywood Produksiyon'un misafiri oldu.



Nagihan Karadere, Hollywood Produksiyon'un Hollanda'da katıldığı bir organizasyonda Pamela Anderson, Mishael Lopes Cardozo, Michael Madsen, Michael Dudikoff gibi Hollywood yıldızlarıyla bir araya geldi.

Bir hafta boyunca Amerikan Ninja filmleriyle tanınan 80’li yılların ünlü aktörü Michael Dudikoff’dan oyunculuk dersi alan Nagihan Karadere'yle bir davette tanışan Fransız film yapımcısı Don Clovis, kendisini Hollywood’a davet etti ve yeni yapacakları filmde Viking kadını rolünü oynamasını teklif etti.

33 yaşındaki milli atlet, ''Oyunculuk ciddi ve en az spor kadar disiplin isteyen bir iş. Uluslararası başarı elde etmek adına Los Angeles'da oyunculuk derslerine başlayacağım" dedi.



Survivor Nagihan, Hollywood yolunda


Survivor Nagihan Karadere'nin yalnızlığı uzun sürmedi

Haberin Devamı