Spor Aslan'a Sestak yetti

Aslan'a Sestak yetti

Paylaş
Aslan'a Sestak yetti

Ankaragücü, Sestak'ın muhteşem performansıyla 2 kez geriye düştüğü Galatasaray karşısında sahadan 3-2 galip ayrılmayı başardı

Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında Galatasaray ile Ankaragücü başkentte karşı karşıya geldi.

Ankaragücü'nün 3-2 üstünlüğüyle sona eren karşılaşmada galibiyeti getiren golleri 53, 86 ve 88. dakikalarda Sestak kaydetti. Sarı-kırmızılı ekibin golleri ise 32. dakikada Aydın Yılmaz ve 63. dakikada Juan Pablo Pino'dan geldi.

Haberin Devamı

Bu sonuçla birlikte Galatasaray 33 puanla 11. sırada kalırken, 31 puana yükselen başkent temsilcisi 12. sıraya yerleşti. Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Türk Telekom Arena Stadı'nda Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Ankaragücü ise deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak.

AYDIN 737 GÜN SONRA AĞLARI HAVALANDIRDI

Karşılaşmanın 32. dakikasında Galatasaray'ın ve maçın ilk golünü kaydeden Aydın Yılmaz sarı-kırmızı forma altında 737 gün sonra rakip fileleri havalandırmanın sevincini yaşadı.

Genç oyuncu bir önceki golünü 6 Mart 2009'da oynanan 2008/2009 sezonu Süper Lig 23. hafta maçında Galatasaray'ın Bursaspor'u 2-1 yendiği karşılaşmada kaydetmişti.

PİNO'DAN MUHTEŞEM PERFORMANS

Cimbom'un Kolombiyalı golcüsü Ankaragücü karşısında gösterdiği harika performansla büyük beğeni topladı. Aydın Yılmaz'ın attığı golün asistini büyük bir ustalıkla yapan Pino bir de gol atarak sarı-kırmızılı takımda öne çıkan tek isim oldu. Tecrübeli oyuncu 81. dakikada yerini Arda Turan'a bırakırken tribünlerden büyük alkış aldı.

Haberin Devamı

MAÇIN KARNESİ

Stat: 19 Mayıs

Hakemler: Halis Özkahya xx, Ali Saygın Ögel xx, Volkan Narinç xx

Ankaragücü: Özden x, Uğur xx, Rajnoch xx, Zewlakow xx, Klukowski xx, Gabriç x (Dk. 65 Bednar x), Adem x, Sapara xx, Serdar x (Dk. 65 Özgür x), Sestak xx, Fatih x (Dk. 79 Doğan x)

Galatasaray: Zapata x, Neill x, Servet xx, Hakan x, Çağlar xx (Dk. 80 Mustafa x), Aydın xx, Stancu x (Dk. 66 Barış x), Cana x, Ayhan x, Pino xxx (Dk. 82 Arda x), Kewell x

Goller: Dk. 32 Aydın, Dk. 62 Pino (Galatasaray), Dk. 52, Dk. 86 ve Dk. 88 Sestak (Ankaragücü)

Sarı kartlar: Dk. 33 Adem, Dk. 83 Uğur (Ankaragücü), Dk. 44 Cana, Dk. 74 Çağlar, Dk. 89 Ayhan (Galatasaray)