Spor Aslan'da rota Drenthe

Aslan'da rota Drenthe

Paylaş
Aslan'da rota Drenthe

İspanyol gazetesi Marca, Galatasaray'ın Real Madrid tarafından satış listesine konan oyuncuyla ilgilendiğini iddia etti

Transferde geciktiği için hem teknik direktör Frank Rijkaard’ın hem de taraftarın tepkisini çeken Galatasaray yönetimi çalışmalarını hızlandırdı.

Cim Bom’un şu sıralarda Real Madrid’in satış listesine koyduğu belirtilen sol kanatta görev yapan Hollandalı orta saha oyuncusu Royston Drenthe ile ilgilendiği ileri sürüldü.

Real Madrid Kulübü’ne yakınlığı ile bilinen İspanya’nın önde gelen spor gazetesi Marca, 23 yaşındaki Drenthe’nin satılık veya kiralık olarak başka takıma gitme opsiyonunun olduğunu yazarken, Hollandalı futbolcuyla şimdilik ilgilenen kulüplerin Galatasaray ve Portekiz’den Benfica olduğunu iddia etti.

3 sezon önce Hollanda’nın Feyenoord takımından 13 milyon Euro karşılığında alınan Drenthe, geçen sezon sadece 8 maçta oynadı.

Siyahi oyuncu yeni teknik direktör Jose Mourinho’nun da gözüne giremedi. Bu arada Galatasaray’ın listesinde bulunan Wolfsburg’dan Misimoviç’in transferi de tıkandı. Aslan’ın 5 milyon Euro verdiği, ancak Alman kulübünün 8 milyon Euro bonserviste direndiği bildirildi.

Çağrı DAVRAN

Haberin Devamı