Spor Aslan'da Trochowski harekâtı

Aslan'da Trochowski harekâtı

Paylaş
Aslan'da Trochowski harekâtı

Galatasaray, Dünya Kupası'nda Alman Milli Takımı'nın formasını giyen Hamburg'un yıldızı Piotr Trochowski'nin transferi için görüşmelere başladı

Teknik direktör Frank Rijkaard'ın önerisi doğrultusunda kanat oyuncusu yarışına giren Sarı-kırmızılıların, Monaco'nun Pablo Pino'nun bonservisi için indirimde yanaşmaması üzerine, bu oyuncudan daha etkili bir isim olan Trochowski için transfer harekatına giriştiği öğrenildi.

Galatasaray'ın Hollanda kampında bulunan sportif direktör Adnan Sezgin kamptan ayrılıp, Hamburg'a gittiği ve Piotr Trochowski'nin transferi için kulübü ile transfer pazarlığına giriştiği ileri sürüldü.

Her zaman olduğu gibi transfer konusunda hiçbir bilgi vermeden kampı terk eden Adnan Sezgin'in, Trochowski'nin sözleşmesinin 2011 yılında sona erecek olması yüzünden, pazarlık masasında sarı-kırmızılı kulübün şansının yükseldiği ifade edildi.

Dünya Kupası'nda Alman Milli Takımı kadrosunda bulun ve yarı finalde İspanya'ya karşı forma giyen Trochowski 26 yaşında ve her iki kanatta da başarıyla görev yapabiliyor.

KADİR ÇETİNÇALI/İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı