Spor Aslan'dan potada iki flaş transfer

Aslan'dan potada iki flaş transfer

Paylaş
Aslan'dan potada iki flaş transfer

Galatasaray, Pınar Karşıyaka'nın pivotu Furkan Aldemir ve Beşiktaş Cola Turka'da oynayan Cevher Özen'le anlaşma sağladı

Beko Basketbol Ligi'nin finalisti Galatasaray'da gelecek sezon hazırlıkları başladı. Ermal Kuqo'nun Efes Pilsen'le anlaşması üzerine pota altını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, Pınar Karşıyaka'nın 19 yaşındaki pivotu Furkan Aldemir'le anlaştı.

2012'de yüzüncü yılını kutlayacak Karşıyaka, altyapısından yetişten Furkan'ı satmak istemiyor. Ancak genç oyuncunun Galatasaray'a gitmek istediğini açıklaması, Karşıyaka yönetimini de pazarlık masasına oturmaya itti.

FUTBOLCU TRANSFERİNDE KOLAYLIK

Geçen sezon sarı-kırmızılıların 2 milyon TL'lik teklifini reddeden Karşıyaka yönetimi, bu teklifin altına inmek istemiyor. Öte yandan Galatasaray ve Karşıyaka arasındaki Furkan Aldemir pazarlığına futbol şubeleri de dahil oldu.

Fatih Terim'in yeni sezon kadrosunda düşünmediği Semih Kaya, Serdar Eylik ve Erhan Şentürk'ü kiralık olarak isteyen yeşil-kırmızılı takım, bu üç oyuncunun transferi durumunda Furkan Aldemir'in Galatasaray'a gitmesine kolaylık sağlayacak.

CEVHER ÖZER'LE ANLAŞMA SAĞLANDI

Preston Shumpert'ı gelecek sezon Türk statüsünde oynatacak Galatasaray'da bir diğer transfer de Cevher Özer oldu. 28 yaşındaki forvet son beş sezondur Beşitkaş Cola Turka'da forma giyiyordu.

Haberin Devamı