Spor Aslan'ı bekleyen tehlike!

Aslan'ı bekleyen tehlike!

Paylaş
Aslan'ı bekleyen tehlike!

İstanbul'da hava sıcaklığı ortalama 23 derece. Cluj maçının oynanacağı saatlerde ise Romanya'da sıcaklık 3-4 dereceye kadar düşecek

Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray için ‘ya tamam ya devam’ niteliği taşıyan Cluj maçı öncesi Romanya’dan gelen haberler hiç de iyi değil. Sarı-Kırmızılı ekibin çarşamba günü saat 21.45’te Dr. Constantin Radulescu Stadı’nda çıkacağı sahne, yağmurlu değil ama oldukça soğuk olacak. İstanbul’da hava sıcaklığı ortalama 23 derece civarında seyrediyor. Bu kritik mücadelenin başladığı dakikalardan itibaren ise Romanya’da sıcaklığın 3-4 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Gündüz saatlerinde bile sıcaklığın 9 dereceyi geçmeyeceği bildirildi. Ayrıca bir risk daha var. Stadın yakınından geçen Someş nehri, çevresindeki toprağın sulanması ve havanın soğumasıyla birlikte müthiş bir sis oluşturuyor. Maç günü de stadın bu yoğun sisten nasibini alması kuvvetle muhtemel. Ancak bir de iyi haber var. İstanbul’daki yağmurlu sahanın aksine, zemin gayet güzel ve pozitif oynamaya elverişli.

‘Bizim için çok önemliydi’
İşin bir başka boyutunda da Cluj’un çıkışı göze çarpıyor. Teknik direktör değişikliğine giden ve takımın başına Portekizli Paulo Sergio’yu getiren Rumen temsilcisi, ligde Braşov’u 5-0’la devirerek moral buldu. Çiçeği burnunda hoca, “Galatasaray maçı öncesi oyuncularımın güveni yerine geldi. Bizim için çok önemli bir galibiyetti” ifadesini kullandı.

Başkan Paszkany: Sinirim geçti!

Cluj Başkanı Arpad Paszkany, “Geçtiğimiz günlerde takım için ağır konuşmuştum ama şimdi kızgınlığım geçti. Takım kendine geldi ve benden geçer not almaya başladılar. Ama bunun sürekli olması lazım. Galatasaray’ı yenip bu seriyi devam ettirmemiz gerekiyor. Kuşkusuz 3 puandan başka bir şey düşünmüyoruz. Bu, Galatasaray’ın da son şansı. O yüzden ölüm kalım maçı diyebiliriz” açıklamasını yaptı. Asbaşkan Ioan Mureşan da, iki takımın da avantajlı olmadığını, ancak kendilerinin bir şansları daha bulunduğunu söyledi.

Fanatik

Haberin Devamı