Spor Aslan'ı bir de Timsah ısırdı

Aslan'ı bir de Timsah ısırdı

Paylaş
Aslan'ı bir de Timsah ısırdı

Galatasaray taraftarı, takımlarının Bursaspor'a 2 - 0 mağlup oldukları maçın ardından isyan bayrağını açtı

Süper Toto Süper Lig'in ilk haftasında Sivasspor'a mağlup olan Galatasaray, Ali Sami Yen stadında Bursaspor'a 2-0 yenildi. İki yenilgiyle ligin dibine demir atan Galatasaray'da taraftar, faturayı Sportif Direktör Adnan Sezgin'e kesti.

>> DAKİKA DAKİKA MAÇ

Haberin Devamı

Mücadelenin 70. dakikasından itibaren tribünler 'Adnan Sezgin istifa' sesleriyle inlemeye başladı. Ardından Adnan Sezgin yüzünden yönetim kurulundan istifa eden Haldun Üstünel lehine tezahüratlar yapıldı. Sarı-kırmızılı taraftarlar ayrıca Başkan Adnan Polat ve Adnan Sezgin'in sattıkları Abdul Kader Keita ve Shabani Nonda lehine tezahürat yaparak, beklenen transferleri yapamayan, bunun da üzerine oyuncu satan yönetimi protesto ettiler.

Maç bitiminde ise protokol tribünü girişinde toplanan yüzlerce Sarı-kırmızılı taraftar protestolarını sürdürdü. Taraftarlar yönetime, "Şerefiniz varsa istifa edin" şeklinde tezahüratlar da yaptı.

Sarı kırmızılı taraftarlar ayrıca bazı oyunculara da tepkilerini dile getirdiler. Bir taraftar, 'Bu adam 3. ligde oynayamaz ama Galatasaray'da forma giyiyor' diyerek yenilginin sorumlusunu Hakan Balta olarak gösterdi. Bazı taraftarlar da 'Hakan Balta'yı Sarı-kırmızılı formayla görmek istemiyoruz' diyerek futbolcuya tepkilerini dile getirdi.

Haberin Devamı

Öte yandan polis ve güvenlik güçleri protokol girişinde geniş önlemler aldı. Sarı-kırmızılı yönetim henüz statta bulunurken, güvenlik güçleri protokol tribünü girişinde tek sıra etten duvar oluşturdular.

DHA