Spor Aslan'ın hedefi Paulsen

Aslan'ın hedefi Paulsen

Paylaş
Aslan'ın hedefi Paulsen

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin geçen yıl almak için büyük çaba sarfettiği Juventus'un Danimarkalı ön liberosu Christian Poulsen'irenklerine bağlamak için harekete geçti

Galatasaray, Fenerbahçe’nin özellikle geçen sezon transfer etmek için aylarca uğraştığı, fakat mutlu sona ulaşamadığı İtalya’nın Juventus takımının ön liberosu Christian Poulsen’in peşine düştü.

Haberin Devamı

Teknik direktör Frank Rijkaard’ın “Poulsen’i mutlaka istiyorum” demesi üzerine harekete geçen Sarı-Kırmızılı yöneticiler, 30 yaşındaki Danimarkalı milli oyuncunun işini bitirmek için bu hafta içinde İtalya’ya çıkarma yapacak.

Poulsen’in bonservisinin 7 milyon euro olduğu öğrenildi. Cim Bom, Danimarkalı yıldız için ise yıllık 3.3 milyon euroyu gözden çıkardı. Fenerbahçeli yöneticiler, Poulsen’i renklerine bağlamak için büyük çaba sarf etmiş; fakat Danimarkalı yıldız, Türkiye’ye gelmeye kesinlikle sıcak bakmadığını söylemişti.

Galatasaraylı yöneticiler, Frank Rijkaard’ı devreye sokarak Poulsen’i ikna etmeyi planlıyor. Cim Bom, böylelikle Miroslav Stoch’un transferinde kendilerine gol atan Fenerbahçe karşısında skoru eşitlemek istiyor.

Haberin Devamı

Arda EROL