Spor Aslan'ın hırçını Cana

Aslan'ın hırçını Cana

Paylaş
Aslan'ın hırçını Cana

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında en hırçın futbolcusu Arnavut oyuncu Lorik Cana oldu

İlk yarı boyunca toplam 3 sarı kart gören Cana, Konyaspor maçının son dakikasında karıştığı olay sonrasında gördüğü kırmızı kartla "en hırçın futbolcu" unvanını elde etti.

Galatasaray’da ilk yarıda kırmızı kart gören diğer bir futbolcu, Ankaragücü maçında gole giden rakip oyuncuyu düşüren kaleci Ufuk oldu. Bu futbolcu, ilk yarıda sarı kart görmedi.

AYHAN KART LİDERİ

Galatasaray’da hakemler tarafından en fazla kartla cezalandırılan futbolcusu ise orta sahanın tecrübeli dinamosu Ayhan oldu. İlk yarıda Ayhan toplam 5 kez, Juan Pablo Pino ise 4 kez sarı kart gördü.

Sarı-kırmızılı ekipte, Lucas Neill, Barış ve takımdan ayrılan Elano da 3’er sarı kartla cezalandırıldı. "Cimbom"da, Ali, Gökhan Federico Insua, Hakan, Serkan, Mustafa, Sabri, Harry Kewell ve Baros 2’şer sarı kart gördü. Galatasaray’da, Aykut, Çağlar, Misimoviç ve Emre ise 1’er sarı kart gördü.

CENTİLMENLER

Galatasaray’da ilk yarıda forma giyen 7 futbolcu ise hiç kart görmedi. Sarı-kırmızılı ekipte, Arda, Aydın, Servet, Musa, Anıl, Serdar ve Mehmet centilmen futbolcular olarak dikkati çektiler.

Haberin Devamı