Spor Aslan'ın sakat elmasları

Aslan'ın sakat elmasları

Paylaş
Aslan'ın sakat elmasları

Son olarak yeni transferi Jo'yu da kaybeden Sarı-Kırmızılılar'da sakat futbolcuların toplam bedeli 44 milyon euroya ulaştı

Sezon başından bu yana sakatlıklardan muzdarip Galatasaray, bu konudaki kötü talihini bir türlü yenemiyor. Futbolcuların toplam değeri 130 milyon euroyu bulan Sarı- Kırmızılılar’da sakat futbolcuların toplam bedeli 44 milyon euroya ulaştı.

Haberin Devamı

Cim Bom’da Ufuk, Sabri, Gökhan Zan, Hakan Balta, Baros, Kewell’dan oluşan sakatlar kervanına, hafta içi Antalyaspor ile yapılan kupa maçında yeni transfer Jo Alves’te eklenmişti. Böylece 1 milyon euro bedelli Ufuk Ceylan, 5 milyon euro bedelli Gökhan Zan ve Sabri, 6 milyon euro bedelli Hakan Balta, 8 milyon 500 bin euro bedelli Baros, 9 milyon euro bedelli Kewell’a, 9 milyon 500 bin euro bedelli Jo Alves’in de dahil olmasıyla, Aslan’ın sakat oyuncularının değeri, 13 Süper Lig takımının her birinin futbolcularının toplam bedelini geride bıraktı.

14 KULÜBE BEDEL

Galatasaray’ın sakat futbolcularının değeri, Süper Lig’in Kırmızı-Siyahlı iki takımı Gençlerbirliği ve Eskişehirspor’un futbolcularının toplam bedelinden daha fazlaya ulaştı. Galatasaray’ın sakatları 44 milyon euro iken, Gençlerbirliği ve Eskişehirspor’un futbolcularının toplam bedeli 43 milyon 650 bin euro. Galatasaray’daki sakatlar ordusunun değeri, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor dışındaki Süper Lig takımlarının her birinin bedelinden daha fazla.

Haberin Devamı