Magazin Aslanlı Köşk'te kaynana krizi!

Aslanlı Köşk'te kaynana krizi!

Paylaş
Aslanlı Köşk'te kaynana krizi!

Halis Toprak, kayınvalidesi Şehrinaz Tağızade'yi evde istemedi... Eşi Nazlıcan da bu baskıya dayanamadı ve 6 hap içerek intihara kalkıştı

Eşi Nazlıcan Tağızade'nin intihar girişimiyle şok yaşayan Halis Ağa'nın kayınvalidesi konusunda baskı kurduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Takvim gazetesinin haberine göre, geçen cumartesi Nazlıcan Tağızade, 19 Temmuz 2009'da evlendiği eşi Halis Toprak'la tartıştıktan sonra saat 20.00 sıralarında odasına kapandı. Saat 21.00 sıralarında odaya giren Nazlıcan'ın annesi Şehrinaz Hanım, ağzından köpük gelen kızını yerde baygın bir halde buldu. 6 adet tansiyon hapı yuttuğu anlaşılan 17 yaşındaki Nazlıcan, İstinye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste serum takılan Nazlıcan, yaklaşık 4 saat sonra kendine geldi. Yaşanan bu olayın perde arkasında ise Halis Toprak'ın Aslanlı Köşk'te oturan Nazlıcan'ın annesi Şehrinaz'ı istemediği, gitmesi için eşine sürekli baskı yaptığı öne sürüldü. Genç kadının bu baskılara dayanamayıp intihara kalkıştığı belirtiliyor. Polise ifade veren Nazlıcan da, kendisini baskı altında hissettiğini söyledi. Doktorlar, Nazlıcan'ın sağlık durumunun iyi olduğu için ailesine teslim edildiğini açıkladı.

Babası bilmiyor

Nazlıcan'ın Antalya Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde kalan kalp hastası olan babası İsmet Tağızade'ye, kızının intihar girişimini hala bilmiyor. Huzurevi yöneticisi, İsmet Tağızade'nin geçen yıllarda kalp ameliyatı olduğunu ve bu durumu kaldırımayacağını söyledi.

'Bu evlilik bitmeli'

71 yaşındaki Toprak'ın en büyük kızı Aysel Duruk, "Fiziksel ve ruhsal gelişimini tamamlamamış küçük bir kız, para karşılığı kendisinden 54 yaş büyük biriyle evlendirilmesi sonucunda büyük bir travma yaşadı" yorumunu yaptı. Duruk, böyle bir olayın gerçekleşmemesi için evliliğin iptali davası açtıklarını söyledi.

Haberin Devamı