Gündem Aslanlı Köşk'ten bodrum katına

Aslanlı Köşk'ten bodrum katına

Paylaş
Aslanlı Köşk'ten bodrum katına

Aslanlı Köşk'ten çıkartılıp müştemilatta yaşamaya başlayan Nazlıcan Toprak, bin liraya tuttuğu bodrum katına taşındı.

Halis Toprak'la 9 ay evli kaldıktan sonra boşanan 17 yaşındaki Nazlıcan Toprak, Aslanlı Köşk'teki müştemilattan da ayrıldı. Çiftin anlaşmazlığı, Nazlıcan'ın intihar girişimiyle su yüzüne çıktı. Nazlıcan'ın Halis Toprak hakkında ağır yorumlar yapması, boşanma sürecini başlattı. Boşanma davası açan Halis Toprak, "Beni öldürmek istiyorlar" diyerek suç duyurusunda bulundu, basında çıkan iddialara ilişkin de tazminat davası açtı.

5 BİN LİRA NAFAKA BAĞLANMIŞTI

Nazlıcan da Toprak'ın yaptığı her hamleye karşılık vererek davalar açtı ve 10 milyon lira tazminat talep etti. Sarıyer Aile Mahkemesi, son olarak Halis Toprak'ın talebi üzerine 5 bin lira nafaka bağlanan Nazlıcan'ın evden uzaklaştırılmasını kararlaştırmış, Halis Toprak Nazlıcan'ın ağabeyiyle birlikte Aslanlı Köşk'ün bahçesindeki müştemilatta kalmasına izin vermişti.

Nazlıcan Toprak ikinci yardım nafakasını aldıktan sonra müştemilatı terk etti. Nazlıcan'ın avukatı, "Günlerdir ev arıyor ama bulamadı. Ev sahipleri Toprak'ın eşi olduğunu öğrenince vazgeçti. Şimdi Acarlar Sitesi'nde bodrum katta bin liraya kiralık ev buldular. Köşkten sadece kıyafetlerini alıp çıktı. Şimdi ailesiyle birlikte çekyatla bodrum katta yaşayacak" dedi.

(Hürriyet)

Haberin Devamı