Spor Aslantepe tesellisi

Aslantepe tesellisi

Paylaş
Aslantepe tesellisi

Arka arkaya kötü sonuçlar alan Galatasaray'da yönetimi sevindiren olay Türk Telekom Arena Stadı'nın localarının yüzde 99'unun satılması oldu

Gelecek sezonun ikinci yarısından itibaren Galatasaray’ın maçlarını oynamaya başlayacağı Türk Telekom Arena’nın loca satışlarının yüzde 99’u tamamlandı.

52 bin kişi kapasiteli statta bulunan 154 locadan, 152’si satılırken, sadece 15’er kişilik iki loca kaldı. Koltuk başına fiyatları 7 bin 500 ile 15 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılan localar, 3 yıllığına sahiplerini buldu.

GS Bonus Card sahiplerine satılan locaları alanlar 12 taksit imkanından da faydalandı. Statta bulunan 4 bin 845 adet VIP koltuk satışının büyük bir hızla sürdüğü öğrenildi.

Şu an için doluluk oranının yüzde 30’a yükseldiği kaydedildi. 2009 yılı nisan ayından itibaren süren satışlardan toplam 120 milyon dolarlık gelir bekleniyor.

Şu ana kadar 65 milyon dolarlık satış gerçekleşti. Bu arada futbol takımının aldığı başarısız sonuçların kombine satışını olumsuz etkilemesinden bir hayli çekiniliyor.

Haberin Devamı