Bilim - Teknoloji Assassin’s Creed Empire çıkış tarihi güncellendi
Paylaş
Assassin’s Creed Empire çıkış tarihi güncellendi

Her yeni Assassin’s Creed oyununda olduğu gibi, henüz duyurusu yapılmamış olan AC  Empire hakkında da söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Bunlardan bir yenisi ise İsviçreli bir perakendecinin oyunun çıkış tarihini eklemesi oldu. Peki söylentilere göre Assassin’s Creed Empire'ın çıkış tarihi ne zaman?

Assassin’s Creed serisi şüphesiz Ubisoft cephesinin en kapsamlı oyunlarından biri. Oyun sektöründeki başarısı senaryoyu diziye, kitaplara ve hatta beyaz perdeye kadar taşımaya yetmişti. Fakat her sene yeni bir Assassin’s Creed oyunun gelmesi oyunun senaryo bakımından zayıflamasına yol açmıştı. Hal böyle olunca şirket, 2 yıl kadar seriye ara vermek zorunda kaldı.

SIZINTILARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR


Serinin bir diğer baş belası ise sızıntılar. Birçok Assassin’s Creed oyununda baş gösteren sızıntılar öyle komik bir hal almıştı ki Watch Dogs 2 oyununda bir diyalogda esprili bir şekilde anılmıştı. Bunlardan bir yenisi ise yeni Assassin’s Creed oyununun çıkış tarihi ile alakalı.

MISIR'DA GEÇECEĞİ SÖYLENMİŞTİ ANCAK...


Daha önce AC Empire’ın Mısır’da geçeceğine dair söyletinler ortaya çıkmıştı. Şimdi ise İsviçreli perakendeci WoGyada tam adıyla World of Games tarafından oyunun çıkış tarihi Ekim 2017 olarak açıklandı. Bununla da kalmayıp oyunu ön siparişe açan site, Ubisoft herhangi bir resmi açıklama yapmamasına rağmen bilgi vermekten kaçınmadı.

Bir önceki Assassin’s oyunu olan Assassin’s Creed Syndicate Ekim 2015 yılında çıkışını yapmıştı. Buradan da Ekim 2017’de yeni bir Assassin’s oyununun gelmesine muhtemel olarak bakılıyor.

DeadRising 4 DLC’si Nisan Ayında Geliyor

Haberin Devamı