Yaşam Assassin's Creed'in Devam Filmi Şimdiden Onaylandı

Assassin's Creed'in Devam Filmi Şimdiden Onaylandı

Paylaş
Assassin's Creed'in Devam Filmi Şimdiden Onaylandı

İlk Assassin’s Creed filminin gösterime girmesine henüz dokuz ay olsa da, yapımcı, filmin başarısından öyle emin ki; şimdiden ikincinin onayını verdi bile.

Ubisoft’un efsanevi oyunundan esinlenecek film, 20Th Century Fox, New Regency Enterprises ve Ubisoft Motion Pictures tarafından sinemaya uyarlanıyor. Assassin’s Creed’in filmi her ne kadar bir oyun uyarlaması olsa da, yapım için orijinal karakterler yaratıldı. Filmde Callum Lynch isimli bir suikastçi ve onun antik Tapınakçı bilgilerine erişme macerası esas alınacak. Callum Lynch, hiçbir Assassin’s Creed rastladığımız bir karakter değil ve daha önce de belirttiğimiz üzere, film için yazılmış.

Haberin Devamı

Justin Kurzel tarafından yönetilen filmin baş rolünü X-Men, Prometheus, The Light Between Oceans ve Steve Jobs’tan tanıdığımız, bol ödüllü, Oscar adaylı, yetenekli aktör Michael Fassbender üstleniyor. Michael Fassbender aynı zamanda filmin yapımcıları arasında. Marion Cotillard, Michael K. Williams, Ariane Labed, Jeremy Irons ve Brendan Gleeson gibi diğer usta aktörler de, Fassbender’e eşlik ediyor.

21 Aralık 2016’da gösterime girecek Assassin’s Creed’in yapım bütçesi 200 milyon dolar seviyesinde.

Ancak film hakkındaki en çarpıcı gerçek ne inanılmaz oyuncu kadrosu, ne de büyük bütçesi… Yapımcılar, filme o kadar çok güveniyor ki, şimdiden ikinci film için resmi onayı verdiler.

Regency Enterprises’ın açıklamasına göre; Michael Fassbender, devam filminde de hem baş rol hem de yapımcılık görevlerini üstlenecek.

Haberin Devamı