Türkiye (Son Dakika) Astsubay cinneti!

Astsubay cinneti!

Paylaş
Astsubay cinneti!

Tunceli'de astsubay olarak görev yapan Ferdi Altınsoy, ikinci kez boşandığı eşi Fatma Demir'i Elazığ'ın Sivrice ilçesi Hazar Gölü kıyısında otomobilin içinde başından tek kurşunla vurup öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti

Tunceli’nin Hozat ilçesi 51’inci Zırhlı Piyade Tabur Komutanlığı’nda görev yapan astsubay Ferdi Altınsoy, hafta sonu izninde memleketi Elazığ’a gelerek, daha önce iki kez evlenip ayrıldığı Kayseri’de özel bir hastanede hemşire olarak çalışan ve memleketi Elazığ’ın Maden ilçesine baba evine gelen eski eşi Fatma Demir’i telefonla arayarak görüşmek istedi. Görüşmeyi kabul etmesi üzerine Ferdi Altınsoy, otomobili ile eşini almak üzere Maden’e gitmek üzere yola çıktı.

Haberin Devamı

ARKADAŞLARI VE AİLESİ ARADI

Astsubay Ferdi Altınsoy’un Pazartesi günü Tunceli’deki birliğine gitmemesi üzerine arkadaşları merak ederek kendisini cep telefonu ile aradı.

Altınsoy’a ulaşamayan arkadaşları bu kez ailesini arayıp durumu bildirdi. Altınsoy’un Elazığ’da yaşayan yakınları da gidebileceği her yeri arayıp bulamayınca, ayrıldığı eşinin ailesine de durumu bildirdi. Fatma Demir’in ailesi de kızlarının Altınsoy ile birlikte gittiğini belirterek, her ikisini de aramaya başladı.

BUGÜN BULUNDU

Altınsoy ve Demir’in yakınları olası bir kaza ihtimali üzerinde durup Elazığ ile Maden arasındaki karayolu üzerinde arama çalışması başlattı. Arama sırasında astsubay Altınsoy’un aracı Elazığ’ın Sivrice İlçesi’nde Hazar Gölü kıyısında bulunan Maliye Kampı’nın yakınlarında bugün ağaçlıklar arasında bulundu.

Haberin Devamı

Yakınları araçta yaptıkları incelemede Altınsoy ile Demir’in tabanca ile vurulmuş cesetlerini görüp, durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri yaptıkları ilk incelemede Astsubay Ferdi Altınsoy’un eski eşini, beylik tabancasıyla başından vurup öldürdükten sonra aynı tabanca ile başına ateş ederek intihar ettiğini belirledi.

Olayın duyulmasından sonra bölgeye gelen Altınsoy ile Demir’in yakınları sinir krizleri geçirdi. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cesetler otopsi yapılmak üzerine Elazığ Fırat Hastanesi morguna kaldırıldı.

YENİDEN EVLENMEK İSTEMİŞ

Astsubay Ferdi Altınsoy ile Fatma Demir’in evliliklerinden 7 ve 11 yaşlarında iki çocukları bulundukları öğrenildi. Çiftin daha önce iki kez evlenip boşandıkları belirtildi. Boşanmanın ardından Fatma Demir’in yerleştiği Kayseri’de özel bir hastanede hemşire olarak çalışırken, Ferdi Altınsoy’un yeniden evlenmeleri yönünde eski eşine baskı yaptığı iddia edildi. Demir’in bu baskıyı ailesini bildirmesi üzerine ailesinin de kendisini Kayseri’den Maden ilçesine getirdiği ifade edildi.

DHA