Gündem Astsubay, kızı ağlayınca intihardan vazgeçti

Astsubay, kızı ağlayınca intihardan vazgeçti

Paylaş
Astsubay, kızı ağlayınca intihardan vazgeçti

Astsubay, kızı ağlayınca intihardan vazgeçti

Batman’da, Jandarma Bölge Komutanlığı’nda görevli astsubay 48 yaşındaki İ.P., bir alışveriş merkezinin teras katına çıkıp, beylik tabancısını başına dayayarak intihar etmek istedi.Başçavuş İ.P., “Baba ölme” diyerek ağlayan kızı 10 yaşındaki H.'nin gözyaşlarına dayanamayıp, intihardan vazgeçti.

Haberin Devamı

Batman Jandarma Bölge Komutanlığı’nda görevli astsubay İ.P., Turgut Özal bulvarındaki bir alışveriş merkezinin teras katında beylik tabancasıyla intihara kalkıştı. Dün saat 20.00 sıralarında alışveriş merkezinin teras katına çıkan İ.P., önce havaya ateş açtı, ardından da teras katın köşesine giderek, beylik tabancasını başına dayadı.

Yaklaşık bir saat süreyle alışveriş merkezinin önünde toplanan kalabalığa “Ben kişiliksiz biri değilim, borcum da yok, hastaneye gitmek istedim rapor vermediler” diyen ve tabancayı şakağından uzun süre indirmeyen astsubayın yanına kimse yaklaşamadı.

Güvenlik görevlilerinin uyarısıyla alışveriş merkezinin önüne güvenlik şeridi çekilirken, ailesinin olay yerine gelmesiyle İ.P., bu kez havaya bir kez daha ateş açtı. Kızı H.’nin, “Baba yapma, sakın ölme” diyerek hıçkırıklar içinde ağlamasına dayanamayan İ.P., daha sonra elindeki tabancayı yere attı.

Haberin Devamı

Teras katına çıkan polisler intihardan vazgeçen İ.P’nin koluna girerek indirdi. Başçavuş İ.P daha sonra polis aracıyla muayene edilmek üzere Batman Bölge Devlet Hastanesine götürüldü.

Arif ARSLAN/BATMAN, (DHA)