Magazin Atacan'ın garsoniyer problemi!

Atacan'ın garsoniyer problemi!

Paylaş
Atacan'ın garsoniyer problemi!

Bebek'teki evlerini kiraya veren Pınar-Yağmur Atacan çifti, evin garsoniyer olarak kullanıldığını öğrenince kiracılarını apar topar evden çıkardı

Söylentilere göre, Yağmur-Pınar Atacan çiftinin Bebek’ten taşındıklarından bu yana, semtin en güzel yerindeki evleriyle başı dertten kurtulmuyor.

Haberin Devamı

Kızları Su dünyaya geldikten sonra Bebek’teki evlerini küçük bularak Acarkent’e yerleşen Atacan çiftinin, yeni kiracılarıyla başları dertte.

Bebek’ten taşınır taşınmaz evlerini kiraya veren çift, ilk kiracılarıyla sorun yaşamaya başlayınca evin boşaltılmasını istemiş ve evi tekrar kiralığa çıkarmışlardı. Yaklaşık bir yıl önce evi tekrar kiraya veren Atacanlar, bu sefer de yeni kiracılarını evden çıkarmak zorunda kaldılar. Bebek’te uzun yıllar oturan çift, çevre sakinleri tarafından çok yakından tanınıyordu.

Evin garsoniyer olarak kullanıldığını iddia eden Bebek sakinleri, Atacan çiftini uyardı. Çift, bunun üzerine kiranın aksamadan yatmasını umursamadan kiracıların derhal evi boşaltmasını istedi.

Haberin Devamı

Şimdi yeniden bir emlak firmasıyla anlaşıp yeni kiracı arayışına giren Atacanlar, artık ince eleyip sık dokuyor. Çiftin kuralları ise çok basit; bundan böyle Atacanlar’ın evinde ya evli çiftler oturabilecek ya da ev ofis olarak kiralanabilecek.