Siyaset Atalay, Baykal'ı hainlikle suçladı
Paylaş
Atalay, Baykal'ı hainlikle suçladı

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın "hıyanet" çok sert tepki gösterdi

Tokat'ta, 7 askerin şehit olmasıyla sonuçlanan olayın faillerinin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü kaydeden Atalay, “İnanıyorum mutlaka bulacağız” dedi.

Atalay, Mecliste gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın dün grup toplantısındaki konuşmasında “hıyanet” nitelemesinde bulunduğunu belirtmesi üzerine Atalay, iki gündür şehitlerin uğurlandığını belirtti.

Atalay, bölgede operasyonların sürdüğünü ifade ederek, “Failler, sorumlular ile ilgili çalışmalar sürüyor. İnanıyorum mutlaka bulacağız ve bu hainler, teröristler inşallah cezasını görecek” dedi.

Acıları bitirmek için uğraştıklarını kaydeden Atalay, şöyle devam etti: “Ülkemizin değişik köşelerinde analar, eşler ağlıyor. İnsanlar üzüntü duyuyor. 'Bunları bitirelim. Bu ülkede kardeşlik içinde hepimiz birlikte huzurla yaşayalım' diye uğraşıyoruz. Bizim çalışmalarımızın başka bir amacı yok.

Türkiye giderek güçlenen, büyüyen bir ülke, yıldızı parlayan bir ülke. Kendi içimizdeki bu sorunları da kendimiz çözersek, bu ülke hepimize yeter. Bizim çabamız bu.

Eğer bunun için uğraşmak, bunun için çalışmak hainlikse, ki koskoca ana muhalefet partisi liderinin ifadesi böyle, onu herkesin takdirine bırakıyorum. Bu kelimeleri, bu kavramları pek sevmem, ama böyle büyük bir hedefle uğraşırken sırf siyasi rant için bunlara karşı çıkılıyorsa, esas hainlik budur. Benim diyeceğim budur.”

Baykal'dan hükümete ağır suçlama

Haberin Devamı