Spor Atamıza sevgilerle

Atamıza sevgilerle

Paylaş
Atamıza sevgilerle

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular, PAOK maçı öncesi, Atatürk'ün Selanik'te doğduğu evi ziyaret etti

Fenerbahçe’nin PAOK ile yapacağı maç için Selanik’te bulunan Başkan Aziz Yıldırım, bazı yöneticiler ve futbolcular Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu evi ziyaret etti.

Türkiye’nin Selanik’teki konsolosluğunun bahçesinde yer alan Atatürk’ün Evi Müzesi’ni, Atina Büyükelçisi Hasan Göğüş ile birlikte gezen Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler İlhan Ekşioğlu, Hakan Dinçay, Yasemin Merçil, futbolcular Alex, Emre, Lugano, Özer, Selçuk, Önder ve Volkan Babacan yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Yıldırım ve futbolcular, ziyaret sırasında Atatürk’ün Evi Özel Defteri’ne düşüncelerini yazıp, imzaladı. Aziz Yıldırım, deftere şunları yazdı: “Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, en büyük Türk ve en büyük Fenerbahçeli Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu evde ve manevi huzurundayız.

Gösterdiği hedefler ve idealleri doğrultusunda yürüyeceğimize dair sözümüzü ve; ’Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim’ ilkesine inancımızı huzurunuzda teyit ediyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü adına Aziz Yıldırım.”

Kaptan Alex ve Lugano da deftere düşüncelerini yazıp imzaladılar. Başkan Yıldırım, yöneticiler ve futbolcular, Atatürk’ün evini gezdikten sonra fotoğraf çektirdi.

Yusuf DURSUN

Haberin Devamı