Gündem Atatürk Havalimanı'na lodos etkisi! İptal haberleri gelmeye devam ediyor

Atatürk Havalimanı'na lodos etkisi! İptal haberleri gelmeye devam ediyor

Paylaş
Atatürk Havalimanı'na lodos etkisi! İptal haberleri gelmeye devam ediyor

İstanbul'da dün akşam 21.00 itibariyle etkili olan ve Atatürk Havalimanı'na iniş için alçalmak isteyen uçakların yoğunluk nedeniyle havada tur atmasına neden olan şiddetli lodos bugün yerini yağmura bıraktı. İstanbul'daki deniz ulaşımında da aksamalar yaşandı.

Lodosun ardından etkili olan yağmur nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda iniş ve kalkışlar paralel pistlerden yapılmaya başlandı. Bu sebeple uçaklar kalkış için sıra beklerken, iniş yapmak isteyen uçaklar ise havada tur atmak zorunda kaldı.

Yetkililer olumsuz hava koşulları nedeniyle seferlerde kısa süreli gecikmelerin yaşandığını duyurdu.




İDO'nun internet sitesinden yapılan duyuruya göre,12.50 Kadıköy-Yenikapı-Bursa deniz otobüsü, 13.00 Pendik-Yalova hızlı feribot, 13.00 Yalova-Pendik hızlı feribot, 13.45 Yalova-Yenikapı hızlı feribot, 13.45 Yenikapı-Yalova hızlı feribot, 14.30 Bursa-Armutlu-Armutlu Tk-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü, 14.50 Kadıköy-Yenikapı-Armutlu Tk-Armutlu-Bursa deniz otobüsü, 14.55 Yenikapı-Yalova deniz otobüsü, 15.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü, 16.15 Yalova-Yenikapı deniz otobüsü, 16.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferleri gerçekleştirilemeyecek.