Siyaset Atatürk Havalimanı'nda 9,5 milyon dolar nakit ele geçirildi!
Paylaş
Atatürk Havalimanı'nda 9,5 milyon dolar nakit ele geçirildi!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda önceki akşam terör örgütü FETÖ üyelerine ait olduğu iddia edilen 9,5 milyon dolar yakalandı. Yurda sokulmak istendiği anlaşılan parayla irtibatı tespit edilen 7 şüpheli yakalanırken paraya da el konuldu

Sabah'ın haberine göre, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri denetimler sırasında önceki akşam Atatürk Havalimanı'nda bavullar içerisinde yurda sokulmak istenen 9,5 milyon dolar ele geçirdi.

FETÖ İLE İRTİBAT TESPİT EDİLDİ



Paranın ne karşılığı nereden nereye gittiğini araştıran mali polis, çelişkili cevaplar alınca incelemeyi derinleştirdi. Yapılan incelemede 2 kurye ve paranın sahibi olduğu belirlenen 5 şüpheli araştırıldı. Araştırmada bazı şüphelilerin FETÖ/PDY ile irtibatı tespit edildi.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINDA



Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nun talimatı ile şüpheliler A.U., H.Ö., H.A.K., Z.K., B.S., D.T. ve T.K. gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi'ne götürülen şüpheliler, sorguya alındı. Suça konu 9,5 milyon dolara ise el konuldu. Olayla ilgili başlatılan adli tahkikat devam ediyor.

Haberin Devamı