Magazin Atatürk Havalimanı'nda Aamir Khan izdihamı!

Atatürk Havalimanı'nda Aamir Khan izdihamı!

Paylaş
Atatürk Havalimanı'nda Aamir Khan izdihamı!

Bollywood'un oyuncusu, yönetmen ve yapımcı Aamir Khan, Kültür ve Turizm Bakanlığının davetlisi olarak, İstanbul'a geldi...

Aamir Khan'ın Türkiye'deki hayran sayısı günden güne artınca oyuncu yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için Türkiye'ye gelme kararı aldı ve bugün de geldi.

Hindistan'ın Mumbai kentinden Türk Hava Yollarına (THY) ait tarifeli uçakla Atatürk Havalimanı'na inen Aamir Khan, daha sonra pasaport işlemlerini tamamladı.



TÜRK FİLM YILDIZLARIYLA GÖRÜŞMEK İSTİYOR


Aamir Khan, Türk halkına gösterdiği ilgi dolayısıyla teşekkür ederek, Türk film yıldızlarıyla da görüşmek istediğini dile getirdi.



Hindistan ve Türkiye'de eş zamanlı olarak 20 Ekim'de vizyona girecek "Secret Superstar" filminin tanıtımı için Türkiye'de bulunduğunu belirten Aamir Khan, Türk insanının film konusundaki görüşlerini merak ettiğini sözlerine ekledi.

Dış Hatlar Geliş Terminali çıkış kapısına korumalar eşliğinde gelen Aamir Khan'ı burada birçok hayranı çiçeklerle karşıladı. Karşılama sırasında izdiham yaşanırken, Amir Khan, hayranlarının imza ve fotoğraf çektirme tekliflerini geri çevirmedi.

Sevgi gösterileri arasında kalan Aamir Khan, kendisini bekleyen özel araçla havaalanından ayrıldı. Bu sırada kendisinden imza alamayan bazı hayranlarının ağladığı görüldü.


BAKAN KURTULMUŞ İLE GÖRÜŞECEK


Bollywood aktörü Aamir Khan, Kültür ve Turizm Bakanlığının davetlisi olarak Ankara ve İstanbul'da bazı etkinliklere katılacak. Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş tarafından kabul edilecek Khan, televizyon programlarına katılacak.

Dört günlük ziyaretinde Türk oyuncular ve sinema yapımcılarıyla da bir araya gelecek Khan, genç sinemacılar ve iletişim fakültesi öğrencileriyle de buluşacak.

Son filmi aksiyon, komedi ve macera türündeki "Secret Superstar" adlı yapımda Aamir Khan, başrolde "Shakti Kumar" karakterini canlandırıyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Advait Chandan'ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Khan'ın yanı sıra Zaira Wasim, Raj Arjun ve Manuj Sharma yer alıyor.

Haberin Devamı