Siyaset Atatürk'ten CHP'ye not var!
Paylaş
Atatürk'ten CHP'ye not var!

CHP Edremit İlçe Başkanlığı'nın parti binasında, serbest kürsü niteliğinde açılan defterdeki bir not, partililerin yüzünü gülümsetti

26 Ağustos tarihinde CHP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP'li milletvekillerinin de düşünce ve dileklerini yazdığı deftere şakacı bir partilinin ‘M.K. Atatürk’ imzasıyla not yazdı.

Notta “Ne yaparsak yapayım yok, olmayacak. Kıt beyinli büyüklerimiz oldukça; ne ben lider, ne bu halk gerçek demokrasi, ne de bu parti iktidar görebilir” ifadelerinden oluşan eleştiri bazı partililerin tepkisine, bazı partililerin ise tebessüm etmesine yol açtı.

İlçe Başkanı Mahmut Ceylan, “Bu defter, partililerimizin istek ve şikayetlerinin yanı sıra duygularını yazmaları için açılan bir defter. Demek ki, bu üyemiz böyle düşünmüş, yazısının dikkat çekmesi için de Mustafa Kemal Atatürk imzasını kullanmış. Kendisini muzipliği için kutlamak gerek” dedi.

Partililer ise, Atatürk'ün bire bir imzasıyla yapılan eleştiriyi hangi üyenin kaleme almış olabileceği yönünde tahmin yarışına girdi.

Ahmet ERTAN/Balıkesir (DHA)

Haberin Devamı