Ekonomi Athletic-o Towers ön satışta çok kazandıracak

Athletic-o Towers ön satışta çok kazandıracak

Paylaş
Athletic-o Towers ön satışta çok kazandıracak

Dumankaya'nın son bombası Athletic-o'nun ön satış süreci 2 Kasım Cumartesi günü başladı.

600 dairenin 300′ü için başlatılan ön satış günlerinde 5 günde sözleşmesi yapılan daire sayısı 100′ü buldu.

Haberin Devamı

Ön satış talebinde bulunan müşterilerinin akınına uğrayan satış ofisindeki atmosferi gözlemleyen yayın yönetmenimiz Mehmet Canıtatlı Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ile gerçekleştirdiği ‘Hayırlı olsun’ görüşmesinden aldığı notları sizler için yazıyor.

Dumankaya İnşaat’ın Bahçeşehir’de inşa ettiği Modern – Modern Vadi ve Modern Collection projelerini taçlandıracak olan Athletic-o Towers’te ön satışlara başlandı.

*Toplam 596 daireden oluşan iki kuleli projede, Dumankaya İnşaat ‘’akıllı ev’’ konseptinin tüm özelliklerini uygulayacak. Bu çerçevede dairelerin içerisinde şu donatılara yer verilecek:

*Mutfakta, Full ankestre – Bulaşık makinesi- fırın – set üstü ocak –davlumbaz

*Banyolarda küvet v.s. donatılar olacak.

Haberin Devamı

*Salonda akıllı ev teknolojisine uygun donatılar (perdenin bile bir dokunuşla açacak yer alacağı proje sosyal imkânları ile bölgedeki en kapsamlı ve zengin proje olma özelliği ile öne çıkacak.

*Alt kısmında tanınmış markaların yer alacağı mağazalar, kafe ve restorantların yer aldığı meydan, 32. katta özel donatılı bir restoran, kat terasları, yüzme havuzu, yürüyüş ve dinlenme alanları, sauna, buhar odası, spa ve güzellik merkezinin de yer alacağı Athletic-o spor kulübü öne çıkan donatılar arasında yer alıyor. Athletic-o spor kulübünün de proje sakinlerine sürprizleri olacak.

*Bu arada hemen belirtelim; Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ve ekibi ise asıl sürprizi lansmana saklıyor.

”Diğerleri gibi bu projemiz de kazandıracak”

*Athletic-o Towers’ta Dumankaya projelerinin olmazsa olmazı IQ sistemi uygulanacak. Uğur Dumankaya Beye telefonla hayırlı olsun mesajını ilettiğimizde ‘Müşteri yeter ki sitesin, dünyanın bir ucunda da olsa tüm imkânları ayağına götürüyoruz. Dumankaya imzasının olduğu her yerde teknoloji olacak. Athletic-o’da da öyle’’ cevabını verdi.

Mimarisiyle farklılığını ortaya koyan projeyi tasarlarken yeni trend olan bir mantıkla hareket ettiklerini vurgulayan Dumankaya,’’Biz, Bahçeşehir’in marka değerine inanarak yola çıktık. Lokasyon oldukça güçlü. Projemiz bu güce güç katacak konumda. 17 sosyal mekânı, 5 bin metrekarelik spor kompleksi ile bugüne kadar yapılmayanı yapacağız. Bu projeden konut alan kazanacak’’ diye konuştu. …

Haberin Devamı

Cazip fiyatları kaçırmayın

*Kasım ayının ikinci yarısında satışa çıkacak olan projede 1+0 (stüdyo), 1+1 ve 2+1 tipi rezidans daireler yer alacak.
*Ön satışlara 28 katlı olan bloktan başlandı. 32 katlı olan kuledeki dairelerin satışlarına ise önümüzdeki aylarda başlanacak.
*Her katta 4 adet 1+1, 4 adet 2+1 ve 3 adet stüdyo (1+0) tipi olmak üzere toplam 11 daire yer alıyor.
*Dairelerin metrekare birim fiyatları 2.800 ile 3.800 lira arasında değişiyor.
*Ön satış sürecinden dolayı bu değerler üzerinden cazip oranlarda indirimler söz konusu.
*Ön satış günlerinin ilk haftasında dairelerin başlangıç fiyatı listesi ise şöyle:
*Bank Asya ile anlaşmalı yürütülecek olan satış sürecinde 60 aya yüzde 0.89, 120 aya yüzde 0.85’luk katılım payı farkı alınıyor.
*Örnek dairesi önümüzdeki günlerde açılacak olan projenin adresi ise Hoşdere- Bahçeşehir yolu, no 22. Tel: 0212 672 88 98
*Satış ofisi ile yan yana olan inşaat alanında hafriyat çalışmaları devam ediyor.
*Projenin teslim tarihi ise Kasım 2016 olarak belirlendi.

Haberin Devamı

WEB: www.dumankaya.com

http://emlakguncel.com.tr