Futbol Atiker Konyaspor'dan TL desteği
Paylaş
Atiker Konyaspor'dan TL desteği

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında 18 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda Antalyaspor'la yapılacak maça Türk Lirasına destek olmak için sol kolunda Türk Lirası (₺) simgesi bulunan formalarla çıkma kararı aldı

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Atiker Konyasporlu futbolcular Antalyaspor karşılaşmasına, kolunda Türk Lirası simgesi bulunan formalarla çıkacak.

Haberin Devamı

Açıklamada, "Atiker Konyasporumuz milli birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Antalyaspor maçına, sol kolunda Türk Lirası (₺) simgesiyle çıkacak. Son dönemde ülkemiz üzerine oynanan büyük oyunlar ve operasyonlara Atiker Konyasporumuz kayıtsız kalmadı.

TÜRK LİRASI SİMGESİYLE ÇIKACAKLAR

Kulübümüz Türkiye Futbol Federasyonu'na, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda oynayacağımız Antalyaspor maçına, formamızın sol kolunda Türk Lirası simgesiyle çıkmak için başvuruda bulundu." denildi.

Görüşlerine yer verilen Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk ise "Devletimizin ve milletimizin bekası için böylesi günlerde futbol camiasının bir araya gelerek bütünleşmesi ve dik bir duruş sergilemesi son derece önemli. Atiker Konyaspor olarak bu kıvılcımı bu şekilde başlatıyoruz ve bütün takımları da bu eyleme destek vermeye davet ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

AA