Yaşam Atını bataklığa bırakmadı

Atını bataklığa bırakmadı

Paylaş
Atını bataklığa bırakmadı

Avustralya'da bir kadının balçığa saplanmış atını kurtarmak için verdiği mücadele göz yaşarttı. Fedakar kadın yardım görevlileri gelene kadar balçıkta atıyla beraber bekledi

Melbourne kentinin güneyindeki Geelong kasabasında öğleden sonra kızıyla birlikte at binmeye giden Nicole Graham, 18 yaşındaki Astro adlı atının balçığa batmasıyla oldukça zor anlar yaşadı.

Graham, kızı Paris'in ve onun küçük atını çamura saplandığını görünce, önce kızını ve kızının küçük atını kurtardı.

Bu sırada 18 yaşındaki Astro adlı at da balçığa saplanmıştı. Gel-git olması sebebiyle suya kapılan at çok korkmuştu. Genç kadının küçük kızı Paris telefonla yardım çağırmaya gitiğinde, atın boğulmaması için 3 saat boyunca bataklıktaki atına sarılan Nicole Graham, yardım gelene kadar atı sakinleştirmek için onunla birlikte bataklıkta durdu.

Haberin Devamı

20 yaşından beri ata bindiğini söyleyen ve 10 atın sahibi olan Nicole Graham, şimdiye kadar böyle bir olayla karşılaşmadığını ve bataklığı fark etmediğini ifade etti. Yavaş yavaş bataklığa saplanmak üzereyken gelen kurtarma ekiplerini gördüğünde rahatladığını ifade eden kadın ve atın durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Gazeteport