Spor Atletico Madrid en 'Kral' finalde

Atletico Madrid en 'Kral' finalde

Paylaş
Atletico Madrid en 'Kral' finalde

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi olan Atletico Madrid, İspanya Kral Kupası'nda Racing Santander'i eleyerek, 10 yıl aradan sonra finale yükseldi

İlk maçı sahasında 4-0 kazanmanın avantajıyla rövanşa çıkan Atletico Madrid, Racing Santander’e karşı 3-2 yenilmesine rağmen finale adını yazdıran taraf oldu.

Karşılaşmada Racing’in gollerini 2. dakikada Valera (kendi kalesine), 89. dakikada Xisco ve 91. dakikada Tchite atarken, Atletico Madrid’in gollerini 7. dakikada Moraton (kendi kalesine) ve 51. dakikada Jurado kaydetti.

FLORES: BENİM İÇİN GURUR

10 yıl aradan sonra ilk defa Kral Kupası’nda finale yükselme başarısını gösteren Atletico Madrid, finali, Getafe’yi eleyen Sevilla’ya karşı oynayacak. Atletico Madrid’in teknik direktörü Quique Sanchez Flores, yaptığı açıklamada, "10 yıl sonra Kral Kupası’nda Atletico’nun başında olmak benim için bir gurur. Finale çıkmak harika ama en önemlisi henüz gerçekleşmedi" dedi.

Flores, öncelikli olarak pazar günü Barcelona’ya karşı oynayacakları lig maçına, daha sonra da 18 Şubat’ta Galatasaray ile yapacakları maça konsantre olmaları gerektiğini söyledi.

Öte yandan İspanyol basını, kötü bir sezon geçiren Atletico Madrid’in Kral Kupası’nı kazanarak tüm olumsuzlukları kapatabileceğini yazdı. Kral Kupası’nı tarihinde 9 kez kazanan Atletico Madrid ile 4 kez müzesine götüren Sevilla, 26 Mayıs’ta oynanacak final maçında karşılaşacaklar.

Atletico Madrid de THY ile uçacak

Haberin Devamı