Spor Atletico Madrid finalde gibi

Atletico Madrid finalde gibi

Paylaş
Atletico Madrid finalde gibi

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi olan Atletico Madrid, Kral Kupası yarı finali ilk maçında Racing'i 4-0 yenerek, finale çok yaklaştı

Atletico Madrid’in evinde oynadığı maçta Racing’e karşı üstün bir futbol sergilemesi İspanyol basınında, "Sezonun en iyi Atleticosu" olarak değerlendirdi.

Simao, Reyes ve Forlan’ın iki golüyle 4-0’lık bir galibiyet alan Atletico’nun "Bir ayağını finale soktuğunu" yazan İspanyol spor gazeteleri, Madrid takımının liderliğini Arjantinli futbolcu Kun Agüero’nun yaptığını vurguladı.

Yapılan yorumlarda, "Agüero en iyi gecesini geçirdi ve sahadaki belirleyiciliğiyle takımı için cankurtaran oldu. Gol atamadı belki ama tartışmasız bir liderlik yaptı. İspanyol futbolunun en anlaşılmaz takımı olan Atletico, bir Rus ruleti gibi. Herşeye rağmen Kral Kupası’nı kazanmaya en güçlü aday" denildi.

Atletico’da geleceği tartışılan teknik direktör Quique Sanchez Flores de maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında, "Sezonun en iyi maçını çıkardık. Çok memnunuz ama halen kendimizi finalde görmüyorum.

Deplasmandaki ikinci maça da yüksek konsantrasyonla çıkmamız ve gol atmamız lazım. Futbolda beklenmeyen ve ciddi sorunlar çıkartan sonuçlar gördüm" değerlendirmesinde bulundu.

Kral Kupası’nın diğer yarı final eşleşmesinde Sevilla sahasında oynadığı maçta Getafe’yi 2-0 yenerek, rövanş için önemli avantaj sağlamıştı.

Haberin Devamı