Spor Atletico Madrid'e eleştiri yağmuru

Atletico Madrid'e eleştiri yağmuru

Paylaş
Atletico Madrid'e eleştiri yağmuru

Galatasaray'ın rakibi İspanya'nın Atletico Madrid takımı, Kral Kupası çeyrek final ilk maçında 2. lig takımı Celta Vigo ile 1-1 berabere kaldı

Son maçlarında arka arkaya aldığı galibiyetlerle, forma girdiği ve bundan sonra istikrarlı olacağı düşünülen Atletico Madrid, Celta karşısında sergilediği kötü futbolla İspanyol basınının eleştirilerini alarak, yine krize girdi.

İspanyol gazeteleri, Celta Vigo’nun Atletico’ya oranla çok daha üstün bir futbol oynadığına dikkat çekerek, "Celta, hâlâ öğrenemeyen Atletico’ya bir ders daha verdi", "Celta, Atletico’yu canlı bıraktı", "Atletico Madrid için iyi sonuç!" şeklinde başlıklar attı.

Kral Kupası’nda bir önceki turda, yine 2. Lig takımı olan Recreativo ile karşılaşan Atletico Madrid’in ilk maçı deplasmanda 3-0 kaybedip, ikinci maçı sahasında 5-1 kazanarak üst tura kalabildiğini hatırlatan gazeteler, ancak bu kez durumun farklı olduğunu, çünkü rövanşın deplasmanda oynanacağını belirtti.

Celta karşısında Atletico’yu, sadece Kral Kupası’nda oynayan yedek kaleci De Gea’nın kurtardığını yazan AS gazetesi, "De Gea dışında sahada korkunç bir Atletico vardı" yorumunda bulundu.

Atletico Madrid’in teknik direktörü Quique Sanchez Flores de, sorunun konsantrasyon değil, futbol hataları olduğunu ve kötü bir maç oynadıklarını söyledi. "Maçın en iyisi sonuç oldu diyerek" 1-1’den memnun olduğunu ima eden Flores, "kıvrandıran bir maç" olduğunu kaydetti.

Haberin Devamı