Spor Atletico turladı!

Atletico turladı!

Paylaş
Atletico turladı!

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda lider Atletico Madrid, Arda Turan'ın forma giymediği karşılaşmada Avusturya Wien'i 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek gruptan çıkmayı garantiledi

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda lider Atletico Madrid, Avusturya Wien'i 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek gruptan çıkmayı garantiledi.

Vicente Calderon'da oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Atletico Madrid ilk olarak 11. dakikada Joao Miranda ile golü buldu. Golden sonra da ataklarını kesmeyen İspanyol ekibi'nde bu kez sahneye 25. dakikada Raul Garcia çıktı ve farkı 2'ye çıkardı:2-0. İlk yarının bu skorla bitmesi beklenirken 45. dakikada son sözü Filipe Luis söyledi.

Atletico Madrid ilk 45 dakikayı Avusturya Wien karşısında 3-0 önde kapadı.

Skor avantajı ile sahaya dönen Atletico Madrid, ikinci devreye kontrollü başladı. Ev sahibi ekipe Diego Costa 76. dakikada penaltı vuruşundan yararlanamasa da Brezilyalı oyuncu 82. dakikada kendi affettirdi ve maçın skorunu belirleyen golü kaydetti:4-0.

Bu sonucun ardıdan Atletico Madrid, 4'te 4 yaparak 12 puana yükseldi ve 2 maç kala en yakın takipçisi Zenit'in 7 puan önünde yer aldı ve liderliği garantiledi. Avusturya Wien ise 1 puanda kalarak grubun son sırasında kurtulamadı.


Haberin Devamı