Spor Atletico'da Diego Costa şoku

Atletico'da Diego Costa şoku

Paylaş
Atletico'da Diego Costa şoku

Milli yıldızımız Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid'in şampiyonluk yolundaki kritik Getafe maçına Diego Costa'nın sakatlığı damga vurdu

Atletico Madrid'in deplasmanda Getafe'yi 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın 84. dakikasında yıldız golcü Diego Costa hem takımının 2. golünü kaydetti hem de sol dizinden sakatlandı. Costa sağ kanattan gelen ortayı arka direkte tamamlayarak golünü atarken sol dizini direğe vurdu ve dizinde çizik oluştu. Bu sakatlık neticesinde ayağa kalkamayan Costa ambulansla hastaneye kaldırıldı. Maç sonu açıklama yapan teknik direktör Diego Simeone ise "Costa iyi, gayet mutlu. Ayağında bir kesik var ama çok büyük bir sorun değil" dedi.

Atletico Madrid, aldığı galibiyetle puanını 82'ye çıkararak şampiyonluk yarışında çok büyük bir avantaj sağladı. 33. hafta sonunda lider Atletico Madrid'in ardından 79 puanla Real Madrid ikinci, 78 puanla Barcelona da üçüncü sırada bulunuyor. İkili averajla en yakın takipçisi Real Madrid'in üzerinde ilk sırada yer alan Atletico Madrid, rakipleri puan kaybetmese bile kalan 5 haftanın 4'ünü kazanması durumunda şampiyon olacak.

Öte yandan Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, sakatlığı tam olarak geçmediği için bu maçın kadrosuna yer almadı.

Haberin Devamı

hurriyet.com.tr