Ekonomi ATO’da deprem: 11 Yönetim Kurulu üyesinden 8'i istifa etti

ATO’da deprem: 11 Yönetim Kurulu üyesinden 8'i istifa etti

Paylaş
ATO’da deprem: 11 Yönetim Kurulu üyesinden 8'i istifa etti

Ankara Ticaret Odası’nda dün gece geç saatlerde adeta deprem yaşandı. 11 Yönetim Kurulu üyesinden 8'i ve 5 yedek üye Başkan Asım Bezci'ye istifalarını verdi. Bezci'nin de istifa etmesi halinde Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in başkanlık için aday olabileceği belirtiliyor

Hürriyet'in haberine göre Bezci, “Bugün saat 14.00’te ATO Meclis toplantısı başlayacak. Bu toplantıda Meclis Üyelerine durumu aktaracağım. Ben de istifa edip etmeyeceğime ilişkin kararımı toplantıda açıklayacağım” dedi.

Öte yandan Başkan Asım Bezci'nin istifa etmesi halinde Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in başkanlık için aday olabileceği ileri sürüldü. Osman Gökçek ise ''ATO Başkanlığı'na aday mısınız?'' sorusuna "Meclis toplantısından önce bir şey söylemem doğru olmaz. Toplantı çıkışında kamuoyuna bir açıklama yapacağım" yanıtını verdi.

İŞTE İSTİFA EDEN İSİMLER:



Koray Güngör
Şanal Erdoğan Yıldırım
Ferhat Ertürk
Galip Yeşilbaş
Hıfzı Kuruşa
İbrahim Uyanık
Murat Ali Akman
Recai Kesimal


125 BİN ÜYESİ BULUNUYOR



1923 yılında 800 üye ile faaliyete başlayan Ankara Ticaret Odası'nın hali hazırda 125 bin üyesi bulunuyor. ATO, söz konusu üye sayısı itibari ile, İstanbul Ticadet Odası'ndan sonra, Türkiye'nin en büyük ikinci ticaret odası konumunda.






Haberin Devamı