Magazin ATV Aşk ve Mavi 57. Bölüm (Son bölüm izleme linki)

ATV Aşk ve Mavi 57. Bölüm (Son bölüm izleme linki)

Paylaş
ATV Aşk ve Mavi 57. Bölüm (Son bölüm izleme linki)

ATV ekranlarında yayınlanan Aşk ve Mavi 57. Bölüm bu akşam izleyicisi ile buluştu. Peki, Aşk ve Mavi 57. bölümünde neler olacak? Başrolünü şarkıcı Emrah'ın aldığı Aşk ve Mavi dizisi tüm heyecanıyla izleyiciyi her defasında meraklandırmaya devam ederken son bölümde Ali'nin abisi Cemal'in bebeüği çalması Mavi ile Ali'nin arasını açıyor. Son bölümünün arkasından Aşk ve Mavi 58. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Aşk ve Mavi ile ilgili ayrıntılı son bilgiler haberimizde

İmkansız aşkın konu alındığı atv Aşk ve Mavi 57. bölümü yayınlanacak. Aşk ve Mavi'nin son bölümünde Ali ile Mavi yeniden bir araya gelmişti fakat bu mutlulukları Cemal'in bebeği çalmasıyla bozulur. Cemal'in Servet'le iş birliği yaparak Demirhan'ı Fatma'dan çaldığı ortaya çıkar. Fazıl, Cemal'e karşı çok öfkelidir. Cemal'i evden kovar. Cemal'in bebeği çalması Mavi ve Ali'nin arasını da açar. Mavi, eve dönmekten vazgeçer. Fatma, bebeğine kavuştuğu için çok mutludur. Ama bu mutluluk uzun sürmez. Safiye, Demirhan'ı geri alabilmek için bir plan yapar. Aşk ve Mavi 58. bölüm fragmanı da son bölümünün hemen ardından geldi.

AŞK VE MAVİ 57. BÖLÜM

Tüm heyecanıyla devam eden Aşk ve Mavi 57. Bölüm bu akşam ATV ekranlarında!



Aşk ve Mavi 57. bölüm fragmanı izlemek için tıklayın




AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NE OLMUŞTU

Safiye'nin teslim olması ve itirafı Göreçkiler'i şaşkına çevirir. Ali, Cemal ve Safiye'nin kendilerinden ne saklandığını öğrenmek ister. Cemal, Faysal'ın teklifini söylediğinde Ali, abisine büyük bir öfke duyar ve Faysal'la hesaplaşmak ister. Mavi ve Cemal onu durdurmaya çalışırlar. Mavi ve Ali tekrar bir araya gelmişlerdir. Mavi, Göreçkiler'in yanına dönmeye karar verir. Pembe'nin keşfettiği büyük sır yeni kavgalara, ayrılıklara ve büyük bir yıkıma sebep olacaktır.

AŞK MAVİ TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN (ATV İZLEME LİNKİ)

AŞK VE MAVİ

Ali, otuzlu yaşlarında zengin bir ailenin oğludur. Ahmet adında bir adamı öldürdüğü için uzun yıllar hapis yatmıştır. Hapishanenin son yıllarında mektuplaştığı Mavi ile tahliye olduğu gün tanışır ve ikili hemen evlenmeye karar verir. Mavi'nin hapishanede onca insan içinde mektuplaşmak için kendisini seçmesi tesadüf değildir. Mavi, yıllar önce ölen Ahmet'in kardeşidir. Amacı bu olaydan sonra hayatlarının kâbusa dönmesine neden olan adamı bulup evlendikleri gece öldürmektir; ancak bilmediği bir gerçek vardır. Asıl katil, Ali'nin abisi Cemal'dir. Ali, Cemal'in karısı ve çocukları olduğu için suçu üstüne alarak yıllarca onun yerine hapis yatmıştır. Aslında Ali, nikah işlemleri sırasında Mavi'nin kimliğini görüp her şeyi anlamış; ancak aşkı için susmuştur. Düğün gecesi ise Mavi, Ali'yi bıçaklar. Ali ufak bir yarayla kurtulur ve birlikte yaşamak şartıyla Mavi'den şikâyetçi olmaz. Mavi her ne kadar karşı çıkmaya çalışsa da, ikili arasında imkansız bir aşk başlar.

AŞK VE MAVİ 58. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Aşk ve Mavi'nin yayınlanan 58. yeni bölüm fragmanında Demirhan krizi yaşanıyor. Demirhan'ı Safo'nun kaçırdığını söyleyen Cemal, ev halkını şoka uğratıyor. Mavi, "Sadece iki gün Ali. Safiye Abla nasıl bize acımadıysa, biz de ona acımayacağız." sözleriyle büyük dikkat çekiyor. Öte yandan dizinin yeni bölüm fragmanının son sahnesinde Demirhan'ın yangının ortasında kaldığı görülüyor.

Haberin Devamı