Faik Gürses AVA GiDEN AVLANIR
HABERİ PAYLAŞ

AVA GiDEN AVLANIR

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster’in bu kadrosuna elbette Belediye’nin teknik direktörü Abdullah Avcı’nın yapacağı çok şey olmalıydı ve öyle de oldu. Beşiktaş’ın kaçan fırsatlarından sonra Belediye’nin kazı çalışmaları Ferrari’nin etrafında dolanıp su çıkarmaya başladı.
Buna mukabil Beşiktaş’ın hocası sağ bekte Erhan ve ağır İtalyan Ferrari’nin çevresini zenginleştiremedi. Sadece ofsayta bıraktılar Belediyecileri. Aslında bırakılan bu ofsaytlarda Belediyeciler biraz daha iyi pas alışverişlerinde bulunsalar Beşiktaş 0- 2’den daha feci olacaktı. Çünkü 62’nci dakikada İbrahim Akın’ın kaçırdığı gol her an 2 ve 3’üncü sayıların geleceğinin mesajıydı.
Abdullah Avcı telgraf çekti, mektup yazdı belki e mail atıp telefon da açmıştır Schuster’e ama Alman hoca çok güç de olsa Guti ve Tabata ile oyuna müdahale etti. Ancak o sırada atla Üsküdar zaten buluşmuştu.
Nihat ve Delgado ile birlikte oyunu seyreden yaratıcı ayaklarını yedek kulübesinde bırakan Schuster umuyorum ki rotasyon adına başlattığı bu güzel gezintiyi iyi bir sonla noktalayacaktır. Çünkü bu maç Beşiktaş’ta çok net olarak gideceklerin kim olduğunu göstermiştir.
Bir önceki maçta demiştik ki Schuster’in 26 futbolcusu hazır. Ama rakibe göre iyi bir seçim yaparsanız bu hazır olan oyunculardan faydalanabilirsiniz. İstanbul Belediye önüne böyle 11 çıkartırsanız Şeker Bayramı yaklaşırken Abdullah Avcı bu ikramı reddedemezdi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder