Gündem Avcı'dan ikinci olay kitap geliyor

Avcı'dan ikinci olay kitap geliyor

Paylaş
Avcı'dan ikinci olay kitap geliyor

Haliç'te Yaşayan Simon'lar kitabıyla olay yaratan Hanefi Avcı yeni kitap için kolları sıvadı... Bu kez konu: Kürt sorunu...

Eskişehir Emniyet Müdürü iken yazdığı "Haliç'te yaşayan Simonlar; Dün Devlet Bugün Cemaat" kitabıyla satış rekorları kıran Hanefi Avcı, yeni kitap için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

Kitabının yeni konusu ise Güneydoğu ve Kürt sorunu. Kitabının yayınlanmasından sonra Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'nden kendi isteğiyle Ankara Merkez'e çekilen Avcı, yeni kitabı için çalışmalara başladığını söyledi.

Özellikle 8 yıl görev yaptığı Güneydoğu ile ilgili kitap yazmayı hedeflediğini belirten Avcı, kitabın planını kafasında yaptığını şöyle anlattı:

"Güneydoğu ve Kürt sorunuyla ilgili olarak düşüncelerimi ve yaşadıklarımı kitap haline getirmek istediğimi kitabımda da belirtmiştim. Şimdi bu isteğimi yerine getirmek için imkan yakalım. Yazacağım kitabın bütün kurgusunu kafamda hazırladım.

Zaten bu bölgede 8 yıl çalıştığım için herşey kafamda net. Şu an sadece masa başına geçerek yazma işlemi kaldı. Benim kitabı yazmam 3 ile 5 ay arası alır. Ancak bundan sonra yayınevi ile ilgili süreç başlıyor. Kitabın redaksiyonu ve matbaa aşaması başlıyor. Tahminimce 6 ay içinde kitabın yayına hazır hale geleceğini tahmin ediyorum."

Haberin Devamı