Gündem Avcılar zanlısı yakalandı

Avcılar zanlısı yakalandı

Paylaş
Avcılar zanlısı yakalandı

Avcılar'da imam nikahlı eşini, eşinin kızını, damadı ve torununu öldüren Mustafa Yenkaloğlu polis tarafından yakalandı

İstanbul Avcılar'da, Mustafa Şenkaloğlu (56) , imam nikahlı eşi halasının kızı Meryem Oktay ile Oktay'ın kızı Leyla Kasa(30), damadı Razaman Kasa(34) ve torunu Furkan Kasa'yı tabancayla öldürüp taksiye binerek kaçmıştı.

Olay, Tahtakale Mahallesi'nde meydana geldi. Antalya'da taksicilik yapan eşi 14 yıl önce oğlu tarafından yanlışlıkla vurulan Meryem Oktay, dayısının oğlu olan Mustafa Şenkaloğlu'nun 'seni himayeme alayım' teklifini kabul ederek İstanbul'a yerleşti. Bir başka kadınla resmi nikahı devam eden Mustafa Şenkaloğlu, Meryem Oktay'a imam nikahı kıydı. Tahtakale'de bir ev kiralayan çiftin arası iki yıl önce bilinmeyen bir nedenle bozuldu.

Haberin Devamı

İki yıl boyunca bir dargın bir barışık yaşayan çift bir süre önce tekrar görüşmemeye başladı. Görgü tanıklarının ifadesine göre birkaç gündür mahalleye gelerek Meryem Oktay'ın kızı, damadı ve torunuyla oturduğu binayı gözetleyen Mustafa Şenkaloğlu, Tahtakale Camii önünde karşılaştığı Meryem Oktay'ın damadı Ramazan Kasa'yla tartışmaya başladı. Şenkaloğlu, yanında bulunan tabancayla Ramazan Kasa(34) ile oğlu Furkan Kasa'yı (5) vurdu.

Daha sonra Yoluç Caddesi'ndeki Meryem Oktay'ın evine giden Şenkaloğlu, burada da Oktay ile kızı Leyla Kasa'yı tabancayla vurarak öldürdü. Emekli dolmuş şoförü olduğu bildirilen Mustafa Şenkaloğlu, olayın ardından yaya olarak kaçtı. Aile fertlerinin cenazeleri yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu"na kaldırıldı.

Haberin Devamı

10 SAAT SONRA YAKALANDI

4 kişinin katili Mustafa Şenkaloğlu polisin takibi sonrasında 10 saat sonra gece 01.00 sıralarında yakalandı. Şenkaloğlu Avcılar Asayiş Büro Amirliği'ndeki ilk sorgusunun ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Emniyete getirilen Şenkaloğlu, gazetecilerin 'Cinayeti neden işlediniz?' sorusuna "Pişmanım pişman" yanıtını verdi.

Kubilay AYDIN- Hasan YILDIRIM-İSTANBUL DHA

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2606","2606","201008","2606-2.jpg");