Türkiye (Son Dakika) Avladığı ördeği almak için girdiği gölde boğuldu!

Avladığı ördeği almak için girdiği gölde boğuldu!

Paylaş
Avladığı ördeği almak için girdiği gölde boğuldu!

Denizli'de, avlanmanın yasak olduğu gölde vurduğu örneği almak için girdiği sudan çıkmaya çalışırken aniden çırpınmaya başlayan 25 yaşındaki Bilgihan Temel, kayıplara karıştı. Arama çalışmalarına rağmen Temel'e ulaşılamadı

Yaklaşık 3 ay önce eşinden boşanan, 1 çocuk babası, 25 yaşındaki Bilgihan Temel, Adana’dan, Denizli’nin Buldan İlçesi’nde oturan orman işçisi arkadaşı Nedim Kaplan’ı ziyaret etmek için geldi. Bir süre vakit geçirken ikili, ardından ava çıkma kararı aldı.

Haberin Devamı

Hazırlıklarını tamamlayan 2 arkadaş, avlanmanın yasak olduğu 1’inci derecede doğal sit alanı olan Yayla Gölü’ne dün öğle saatlerinde gitti. Av tüfeği ile ördek vuran Bilgihan Temel, suya düşen hayvanı almak için göle girdi. Ördeği alan Temel geri döndüğü sırada, saat 16.30’da, suda aniden çırpınmaya başladı. Temel arkadaşı Nedim Kaplan’ın bakışları arasında gözden kayboldu. Nedim Kaplan durumu, jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine gelen jandarma, çalışmaya başladı. Ekipler, Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Kurtarma Ekipleri’nden de yardım istedi. Saat 19.00 sıralarında başlayan, gece saatlerine kadar süren arama çalışmaları sonuçsuz kaldı.

DHA