Magazin Deniz Kudret savaşı! Avlu 13. bölüm fragmanı yayınlandı!

Deniz Kudret savaşı! Avlu 13. bölüm fragmanı yayınlandı!

Paylaş
Deniz Kudret savaşı! Avlu 13. bölüm fragmanı yayınlandı!

Avlu'nun 13. bölümü yine nefes kesecek cinsten... Kudret ile Deniz'in kapışması ise heyecanı tavan yaptıracak. Alp'in ölüp ölmediği ise hala netlik kazanmış değil...

Avlu 13. bölümüyle yine seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Hakan'ın son bölümde Alp'in bulunduğu yeri ateşe vermesi herkesi şoke ederken yeni bölümde genç adamın yaşayıp yaşamadığı en büyük merak konusu... Fakat cezaevinde Kudret'e gelen kötü haber Alp'le ilgili bir ipucu verir nitelikte... Aldığı haberle yıkılan Kudret çılgına dönüp Deniz'in karşına çıkıyor. Elindeki şişeyi parçalayan Kudret, Deniz'i öldürmek için hamlede bulunuyor. Şimdi herkes heyecanla bu sahneyi bekliyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deniz, kızı Ecem’in kaybından sonra sakinleştiricilerle ayakta durabilmektedir. Cezaevi yönetiminin başına getirilen yeni müdür Zerrin, artık Deniz’in hayata dönmesi gerektiğini düşündüğünden ilaçlarını keser. Deniz’in önünde yepyeni bir yol ve öç alması gereken bir kişi daha vardır; Alp Öztürk. Deniz, tüm dengeleri değiştiren yeni müdür Zerrin’e rağmen planlarını işletebilecek midir?