Spor AVM'de Fenerbahçe izdihamı

AVM'de Fenerbahçe izdihamı

Paylaş
AVM'de Fenerbahçe izdihamı

Akasya Acıbadem AVM Fenerium Mağazası'nda yapılan imza törenine yoğun ilgi vardı

Futbolculardan Mehmet Topal ve Raul Meireles, taraftarların yeni sezon formalarını imzaladı. Sabah saatlerinden itibaren AVM'de toplanan sarı-lacivertli taraftarlar 14.00'te başlayan etkinlik için uzun süre bekleyerek uzun kuyruklar oluşturdular.

Yeni sezon formaları ve futbolculara büyük ilgi gösteren taraftarlar, formaları imzalattıktan sonra futbolcularla hatıra fotoğrafları çektirmeyi de ihmal etmedi.

Taraftarlar arasından ilk sırayı alan 70 yaşlarında bir teyze çok mutlu görünürken, futbolculardan imzayı ise üzerindeki giysilere attırdı. Yaşlı kadın futbolcuları öperek resim çektirirken çevrede bulunanların ilgi odağı oldu.

Oyuncular Mehmet Topal ve Raul Meireles imza töreni öncesinde basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Mehmet Topal, organizasyon için şu açıklamayı yaptı:

"Burada olmaktan çok mutluyuz. Yeni formalarımızla taraftarımızla buluştuk. İnşallah keyifli bir zaman geçireceğiz. Taraftarımızla birlikte olacağımız için çok mutluyuz."

Mehmet Topal, basın mensuplarının soruları üzerine ise şunları söyledi:

"Hazırlık maçlarında mağlubiyet aldık. Hazırlık maçlarında böyle sonuçlar olabiliyor. Hazırlık maçları da olsa Fenerbahçe her zaman kazanmak için sahaya çıkar. Ancak bu bir ölçüt değil. Eleştirileri olumlu yönde almak gerekiyor. Hazır olmamız için 1-2 aya ihtiyacımız var. Taraftarlar sonuçta şampiyon olmuş bir takımı izliyor. Her zaman iyi görmek istiyor ama biz şu anda yüzde 70-80 hazır durumdayız".

TARAFTARLARIN BİR ARADA OLMASI...

Ülke futbolunda taraftar sorununu aşmak gerekiyor. Çok büyük kavgalar yaşanabiliyor. Soma yararına yapılan maçlarda taraftarlar bir örnek olur. Geçmişte taraftarların yaşadığı sorunlar bir son bulur. Soma yararına yapılan organizasyon çok önemli. Onların yaralarını biraz da olsun sarmak istiyoruz. Bu onların yaralarını sarmaz ama yardımcı olur diye düşünüyorum.

ESKİ HOCASINDAN GÜZEL SÖZLER DUYUNCA...

"Eski hocamdan böyle şeyler duymak beni çok mutlu etti. Şu anda bulunduğum konum için onun da katkısı var. Ben her zaman kendimi geliştirmek istiyorum."


MEİRELES: "AİLELERİNİ KAYBETMİŞ İNSANLARA YARDIMCI OLACAĞIZ"

Raul Merieles ise imza töreni öncesinde şunları söyledi:

"Taraftarımızla burada birlikte çok güzel zaman geçireceğimize inanıyorum. Burada olmaktan, onları görmekten çok mutluyum"

Meireles, soruları ise şöyle yanıtladı:

"Eski arkadaşlarıma karşı oynayacağım için mutluyum. Chelsea gibi bir takımla hazırlık maçı yapmak hem bizim hem de onlar açısından iyi. İki tarafın da birbirlerinin gücünü görmek adına önemli.

Soma yararına yapılacak turnuvaların olması gerçekten güzel. Bir şekilde ailelerini kaybetmiş insanlara yardımcı oluyoruz .Chelsea, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin bir araya gelmesi ve Fenerbahçe ile Beşiktaş taraftarlarının bir arada olması çok iyi olacak.


YABANCI KONTENJANI KONUSU...

"Aslında söyleyebileceğimiz çok fazla bir şey yok. Federasyon ne karar verirse biz yabancılar olarak ona uyacağız. Biz bütün yabancılar Fenerbahçe'ye en üst seviye çıkartmak için uğraşacağız"

Uğur DEMİRKIRDI, kamera: Mustafa AKIN, İstanbul-DHA

Haberin Devamı