Ekonomi AVM'lerin geleceği masaya yatıyor

AVM'lerin geleceği masaya yatıyor

Paylaş
AVM'lerin geleceği masaya yatıyor

Alışveriş merkezlerinin (AVM) geleceği, yarın İstanbul Swissotel'de masaya yatırılacak

Gündelik hayatın en vazgeçilmez mekanlarından olan alışveriş merkezlerinin (AVM) geleceği, 2’nci AVM Yatırımları Konferansı’nda masaya yatırılacak. Alışveriş Merkezleri Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenecek olan konferans, yarın İstanbul Swissotel’de gerçekleştirilecek. Konferansla ilgili bilgi veren AYD Başkanı Hakan Kodal, AYD’nin kısa sürede yerli ve yabancı AVM yatırımcısıyla işletmecisinin, danışma, yönlendirme ve bilgi merkezi haline geldiğini söyledi.

ULUSLARARASI TEMSİLCİLER

Hakan Kodal, önceki yıllarda, Türkiye’de yatırımcının, perakendecinin ve tüketicilerin gerçek ihtiyaçlarının ne olduğunu bilmeden yapılan uygulamalardan doğan sorunları, bundan sonra yaşamamak için AYD’nin çok kapsamlı çalıştığını söyledi. Araştırma, ölçümleme, eğitim, yönlendirme konularında kurumsal sorumluluk sahibi olan AYD’nin, sektörel ağırlığını her geçen gün artırdığını belirten Kodal, “2’nci AVM Yatırımları Konferansı, sektörü uluslararası boyutta İstanbul’da bir araya getirecek” dedi.

500 KATILIMCI YER ALACAK


Geçen yıl ilki gerçekleştirilen konferans, meslek profesyonellerini aynı çatı altında toplayacak. Konferansta, ‘AVM Yatırımları: Türkiye ve Avrupa’da Trendler, Perakende Sektöründe Yeni Dönem Stratejileri’, ‘Mağaza Karmaları ve Kiralama Stratejileri’, ‘Yeni Dönem Tasarımlar ve AVM Konseptleri’, ‘Tüketici ve Perakende Trendleri’, ‘Başarılı Perakendecilerden Tüyolar... Nasıl başarılı oldular?’ gibi konular tartışılacak. AYD Konferansı’na ulusal ve uluslararası 500 katılımcı bekleniyor.

SEKTÖRÜN ÖNDE GELEN İSİMLERİ

Açılış konuşmasını AYD Başkanı Hakan Kodal’ın yapacağı konferansta sektörün önde gelen yöneticileri birer konuşma yapacak. Konferansta yer alan ‘Perakende Sektöründe Yeni Dönem Stratejileri’ konulu panele Alışveriş Merkezi ve Perakendeciler Derneği Başkanı Mehmet Nane, Koton Başkanı Yılmaz Yılmaz, ESSE Başkanı Semih Şeftali konuşmacı olarak katılacak. ‘Başarılı perakendecilerden tüyolar... Nasıl başarılı oldular?’ panelinde ise Tekin Acar Kozmetik Başkanı Tekin Acar konuşmacı olacak.

Haberin Devamı