Ekonomi Avon 125. yaşını kutluyor

Avon 125. yaşını kutluyor

Paylaş
Avon 125. yaşını kutluyor

Avon 125. yaşını kutluyor

İstanbul’un da dahil olduğu dünya çapında 16 farklı şehirde gerçekleştirilecek “Avon Believe World Tour” kapsamında AVON Yönetim Kurulu Başkanı & CEO’su Andrea Jung, “kadınların kadınlar için çalıştığı şirket”in 125 yıllık geçmişini zenginleştiren kadınlar ile bir araya gelecek.

AVON Yönetim Kurulu Başkanı & CEO’su Andrea Jung, 2011 yılı boyunca sırasıyla Atlanta, Dallas, Los Angeles, Londra, İstanbul, New York, Chicago, Mexico City, Varşova, Moskova, Sao Paulo, Buenos Aires, Manila, Şangay, Yeni Delhi ve Johannesburg olmak üzere dünya çapında 16 farklı şehirde düzenlenecek kutlama toplantılarında yaklaşık 125.000 AVON Bağımsız Satış Temsilcisi ile buluşacak.

“Avon Believe World Tour” kapsamındaki kutlama toplantılarında, Avon’un kadınları güçlendirmeye ve onların hayatını güzelleştirmeye adanmış misyonu ve 125 yıllık şirket mirası binlerce katılımcı ile paylaşılacak. Bu kutlama toplantılarında; Reese Witherspoon, Fergie, Patrick Dempsey, Zoe Saldana ve Yasmin Le Bon gibi AVON’un ortak projelere imza attığı ünlü isimler de Andrea Jung’a eşlik edecek.

Diğer taraftan kutlama toplantıları çerçevesinde, AVON kadınları güçlendirme, kadın sağlığı ve aile içi şiddete karşı geliştirilen projeler için toplam bir milyon dolar fon bağışı gerçekleştirecek.

İlk Kutlama Atlanta’da Gerçekleşti

Atlanta’da düzenlenen kutlama toplantısında “Kadınların kadınlar için çalıştığı şirket olarak, dünya çapında kadınların hayatlarını geliştirmek, güzelleştirmek, bu anlamda farklılık ve farkındalık yaratmak amacıyla AVON, görev bilinci ve yüksek sorumluluk hissediyor” diyen Andrea Jung, “AVON, 1886 yılında bundan 125 yıl önce kuruldu. Bu tarih A.B.D’de kadınların oy kullanma hakkı elde etmesinden 34 yıl önceydi. Kuruluşumuz, kadınların bağımsız olarak gelir elde etmeleri, ekonomik özgürlüklerini kazanması ve kişisel gelişim açısından devrim yaratan tarihsel bir değer taşıyor. Yıllar geçtikçe “Avon Lady” kavramı kadının toplum için değişen rolünün en çarpıcı örneğini oluşturdu. Günümüzde AVON, dünya çapında 100’ün üzerinde ülkede yaklaşık 6.2 milyon Bağımsız Satış Temsilcisi ile kadınların hayatını güzelleştirmek, onlara kazanç fırsatları sağlamak ve kişisel gelişimlerine yön vermek gibi önemli bir misyona sahip dünyanın en büyük kurumsal oluşumu olma özelliği taşıyor. Aynı zamanda bugüne kadar 800 milyon dolar fon bağışı gerçekleştiren AVON Kadın Vakfı, dünya çapında bir şirket tarafından kurulan en büyük vakıf olma özelliği taşıyor. Vakıf kadınların hayatını her yönden desteklemek için kurumsal sosyal sorumluluk projelerini her geçen gün geliştirerek sürdürüyor” dedi.

Atlanta’da yaklaşık 5.000 AVON Bağımsız Satış Temsilcisi’nin katıldığı görkemli kutlama toplantısında Andrea Jung ile birlikte ev sahipliği yapan AVON Global Marka Elçisi Reese Witherspoon ise “AVON gibi kadınların hayatına bu kadar fazla dokunabilen, kadın sorunlarına yönelik çözümler üretmeyi kutsal bir misyon olarak gören bir şirket ile birlikte çalışmaktan son derece mutluyum” diyerek, bu çalışmaları desteklemek amacıyla 2011 yılı boyunca dünya çapında bir milyon dolar tutarında fon bağışı gerçekleştirileceğinin altını çizdi.


Andrea Jung Mart Sonunda İstanbul’da

“Avon Believe World Tour” kapsamında Mart ayı sonunda İstanbul’da gerçekleşecek kutlama toplantısında ise Andrea Jung’a AVON Türkiye’nin 2011 yılındaki yüzü Dünya Güzeli Azra Akın ve Meme Kanseri ile Mücadele Proje Sözcüsü ünlü sanatçı Nükhet Duru eşlik edecek.

Haberin Devamı