Spor "Avrupa'da artık standardımız var"

"Avrupa'da artık standardımız var"

Paylaş
"Avrupa'da artık standardımız var"

Aykut Kocaman'dan gruptan lider çıktıkları için mutlu olduklarını söyledi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Marsilya galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada hedeflerine ulaştıklarını belirterek

Haberin Devamı

"Kazanmak her zaman mutluluk veriyor. Buradaki ilk amacımız, gruptan çıkmayı garantileyerek dönmekti. Bu beraberlikle de oluyordu. Ama kazanarak liderliği elde ettik" dedi. Lider çıkmanın önemine değinen Kocaman "Gruptaki birincilik bize 2 önemli avantaj sağlayacak. Birincisi, gruptan sonraki kura çekiminde torba avantajımız olacak. İkincisi, grupta her şey şekillendiği için son haftaki M'Gladbach maçında pek çok arkadaşımıza Avrupa tecrübesi için şans vereceğiz" ifadelerini kullandı.

"ARTIK BELLİ BİR STANDARDIMIZ VAR"

UEFA Avrupa Ligi'ndeki gelecekleri hakkında da konuşan Kocaman "Temel amacımız, daha iyi futbol oynayarak maç kazanmayı alışkanlık haline getiren bir takım olmak. Fenerbahçe'nin artık Avrupa kupalarıda belli bir standardı var. Zaten güçlü bir kadromuz vardı ve bu kadro her geçen gün daha uyumlu hale geliyor. Fenerbahçe, oynadığı her kupa için iddialı olacaktır. Sadece bu kazanmayı sağlamaz ama kazanma yolunda önemli bir avantaj sağlar" diye konuştu.

Haberin Devamı