Spor Avrupa'da günün transferleri

Avrupa'da günün transferleri

Paylaş
Avrupa'da günün transferleri

Fiorentina'nın golcüsü Adrian Mutu, Cesena'ya transfer oldu

Fiorentina’nın Rumen futbolcusu Adrian Mutu, bir başka Serie A takımı olan Cesena’ya transfer oldu. Cesena’dan yapılan açıklamada, Mutu ile 2 yıllığına anlaşma imzalandığı bildirildi.

Açıklamada, Mutu’nun ücretinde indirime gittiği ve bu şekilde uzlaşma sağlandığı kaydedildi. Cesena geçen sezonu 15. sırada tamamlamıştı.

JOAQUIN MALAGA'DA

La Liga ekiplerinden Malaga, geçen sezon Valencia’da forma giyen kanat oyuncusu Joaquin ile anlaştı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 29 yaşındaki oyuncuyu Malaga’ya bağlayan kontratın yakın bir zamanda parafe edileceği belirtildi.

Açıklamada, transfer ücretine ilişkin bir bilgi verilmezken, İspanya basınında yer alan haberlerde Malaga’nın futbolcu için 5 milyon Euro civarında ödeme yapacağı ileri sürüldü.

Malaga, Joaquin ile birlikte ligin bitiminden bu yana 7. transferini gerçekleştirmiş olacak. Valencia, İspanya milli takımının formasını 51 kez giyen futbolcu için Ağustos 2006’da Real Betis’e yaklaşık 25 milyon Euro ödemişti.

MARKO BASA LİLLE'DE

Fransa şampiyonu Lille, Karadağlı futbolcu Marko Basa ile 4 yıllığına anlaştı. Lille’den yapılan açıklamada, geçen sezonu Lokomotif Moskova’da geçiren 28 yaşındaki savunma oyuncusuyla anlaşma sağlandığı bildirildi.

Futbolcu, 2005-2008 yılları arasında, şimdi Lille’in başında olan Rudi Garcia’nın hocalığını yaptığı Le Mans takımında forma giymişti.

Haberin Devamı