Spor Avrupa'da rakipler belli oluyor

Avrupa'da rakipler belli oluyor

Paylaş
Avrupa'da rakipler belli oluyor

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın rakipleri bugün belli oluyor

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesindeki, Galatasaray ve Beşiktaş'ın ise Avrupa Ligi 3. ön elemesindeki rakipleri İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Merkezi'nde saat 13.00'te başlayacak kura çekimi ile belirlenecek.

Kurada sarı lacivertlileri nispeten zorlu rakipler bekliyor!

FENERBAHÇE'YE ZORLU RAKİPLER

Kulüp puanı 54.890 olan ve Şampiyonlar Ligi'ndeki kuraya seribaşı olarak giren Fenerbahçe'nin 3. eleme turunda 5 muhtemel rakibi bulunuyor. İskoçya'nın Celtic, Yunanistan'ın PAOK, Romanya'nın Unirea Urziceni, İsviçre'nin Young Boys ve Belçika'nın Gent takımlarından biri sarı-lacivertlilerle eşleşecek.

Geçen sezon Avrupa'da flaş sonuçlara imza atan Urziceni ve Celtic, bu beş rakip içinde en dişlileri. Gent takımının çıkması halinde ise Belçika'da devam eden kamp uzayacak.

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ ÇOK RAHAT

Galatasaray ve Vikingur'u elemesi halinde Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda ilk sınavını 29 Temmuz'da verecek, rövanşı 5 Ağustos'ta oynayacak.

Aslan ve Kartal, turu geçmeleri halinde Trabzonspor'un da katılımıyla 19 ve 26 Ağustos tarihlerinde play-off maçları oynayacak.

Bugün aynı torbada yer alan Galatasaray ve Beşiktaş; FK Bakü (Azerbaycan)-BuduCnost Podgorica (Karadağ), OFK Belgrad (Sırbistan)- Torpedo Zhodino (Belarus), Spartak Zlatibor Voda (Sırbistan)-Differdange (Lüksemburg)- Dinamo Minsk (Belarus)-Sillamae (Estonya), Zrinjski Mostar (Bosna Hersek)-TRE Penne (San Marino) eşleşmelerinden galip ayrılacak takımların biriyle 3. ön eleme turunda kapışacak.

Haberin Devamı