Magazin Avşar ayrılığın ardından ilk kez konuştu

Avşar ayrılığın ardından ilk kez konuştu

Paylaş
Avşar ayrılığın ardından ilk kez konuştu

Hülya Avşar Saadet Saran'la ayrıldıktan sonra ilk kez açıklama yaptı ve 'Sadettin'in kılına zarar gelsin istemem' sözleriyle 'Bravo, Avşar kızı' dedirtti

Sadettin Saran'la ilişkisini noktalayan Hülya Avşar, ayrılığın ardından ilk kez konuştu.Hürriyet gazetesinin haberine göre; kendisi evlenmek istediği halde Saran'ın buna yanaşmadığı, ilişkide Saran'ın kızı ve işinden sonra üçüncü planda gelmekten bıkıp isyan ettiği söylenen Avşar, şu açıklamayı yaptı:

Haberin Devamı

"Sadettin Bey çok dürüst, düzgün kişiliği olan biri. Benim için önemli bir kişidir. Yaşadık ve bitti ama ben kendisine hayatım boyunca saygı duyacağım. Çok güzel bir arkaşlığımız olduğundan, konuşarak ikimizi de yıpratmak istemiyorum, çünkü ona zarar gelirse şimdikinden çok daha fazla üzülürüm.

Sadettin'in kılına zarar gelsin istemem. Sonuçta o bir işadamı ve magazin dünyasıyla gerçekten alakası yok. Zaten konuşacak bir şey de yok.”

ONA KARŞI SAYGIM BİTMEZ

Avşar, evlilik ısrarının ilişkiyi bitirdiği yönündeki iddialar için de, "İnsanlar istediklerini düşünebilir, umrumda değil. Benim ağzımdan çıkmadığı sürece bütün bu yorumlar gevezelikten ibaret olarak kalacak.

Arkadaşlığımız, dostluğumuz devam edecek mi, onu da bilmiyorum şu an ama dediğim gibi ona karşı saygım bitmez" dedi.

Haberin Devamı

HÜLYA AVŞAR SAADETTİN SARAN AŞKI NASIL BİTTİ?