Magazin Avşar 'Hülya Cup' için İzmir'de

Avşar 'Hülya Cup' için İzmir'de

Paylaş
Avşar 'Hülya Cup' için İzmir'de

Hülya Avşar, adını taşıyan "Hülya Cup" tenis turnuvasının tanıtımı için İzmir'e geldi

Kültürpark Tenis Kulübü’nde düzenlenen tanıtım toplantısına katılan Avşar, "Tenis sporunun zengin sporu olduğuna inanmıyorum tenis bir yaşam biçimidir" dedi. 8-19 Haziran tarihleri arasında Kültürpark Tenis Kulübü’nde Pepsi ana sponsorluğunda start alacak olan "Hülya Cup" turnuvasının tanıtım toplantısına katılan Hülya Avşar, sevenleri, genç tenisçiler ve vatandaşlar tarafından yoğun sevgi gösterileri ile karşılaştı. Tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada bir basın mensubunun "Tenis sporu Türkiye de çoğu vatandaş tarafından zengin sporu olarak biliniyor bu konu ile ilgili görüşleriniz nedir’ sorusuna Avşar, tenis sporunun çok pahalı bir spor olduğunu düşünmediğini söyledi. Avşar, "Maalesef Türkiye de ücretini vermeden spor yapamıyorsunuz. Bir tenis raketi 400 TL bunu taksitle de alabilirler. Tenis oynarken beni izleyenler bilir. Özel bir elbise giymiyorum. Bütün şortlarımı giydim" diye konuştu.

TURNUVA GELİRLERİ İHTİYAÇ SAHİBİ MİNİK TENİSÇİLERE

"Hülya Cup" turnuvasının amacının sosyal sorumluluk misyonuyla minik tenisçilere ve engelli tenisçilere yardım etmek olduğunu belirten Avşar, "Turnuvadan elde edilecek gelirlerle desteğe muhtaç minik tenisçilerimize burs olanakları, yetenekli sporcularımıza da başarılı bir geleceğin kapılarını aralamak istiyoruz" dedi. En beğendiği uluslararası tenisçinin sorulması üzerine Avşar, Roland Garros turnuvasının Paris finalinde izlediği Çinli Li Na’nın en beğendiği tenisçi olduğunu belirtti, Rus tenisçi Maria Sharapova’nın da güzel fiziği ile tenis sporuna renk kattığını vurguladı.

KARADENİZ’DE DE OLACAK

Tenis sporunu sevdirmek için mücadele ettiklerini belirten Avşar, Trabzon ve Zonguldak’a yeni tesisler kurulduğunu, buralardan da teklif aldıklarını ve "Hülya Cup’ı Karadeniz bölgesinde de organize edeceklerini söyledi. Tanıtım toplantısının ardından basın mensuplarına fotoğraf vermek için tenis kortuna giden hülya Avşar kültür park tenis kulübü başkanı Osman Savran ile de mini bir tenis maçı yaptı.

DHA

Haberin Devamı