Türkiye (Son Dakika) Avukata tecavüz suçlaması

Avukata tecavüz suçlaması

Paylaş
Avukata tecavüz suçlaması

Bursa'da avukatlık yapan Ö.Ç.'nin, 20 yaşındaki C.Ç.'ye bürosunda işe başladığı gün tecavüz ettiği iddiasıyla Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi

İddiaya göre 2014 yılının nisan ayında Merkez Osmangazi İlçesi’nde Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde avukatlık bürosu bulunan Ö.Ç.’nin yanına iş başvurusu için gelen C.Ç. görüşmenin ardından işe alındı. Aynı gün doğum günü olan Avukat Ö.Ç. için düzenlenen doğum günü partisinden ayrılan arkadaşlarının gitmesinden sonra baş başa kalan Ö.Ç., iddiaya göre C.Ç. ile pasta yiyip viski içti. Ardından kendinden geçen C.Ç. uyandığında üzerindeki elbiselerin çıkarılmış olduğunu ve tecavüze uğradığını öne sürerek Çarşı Polis Merkezi’ne giderek şikâyetçi oldu.

Haberin Devamı

POLİS GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİNE EL KOYDU

Polis yaptığı araştırmada, avukatlık Bürosu ile işhanının güvenlik kamerası görüntülerine el koydu. Görüntülerde C.Ç.’nin tuvalete gittiği ve arkasından gelen Avukat Ö.Ç.’nin elinde ise C.Ç.’ye ait gömleği tutuğu görülüyor.

Soruşturma kapsamında Bursa Devlet Hastanesinden alınan raporda C.Ç.’nin yaşadığı olaydan sonra posttravmatik stres bozukluğu yaşadığı, ruh sağlığının bozulduğu kanaatine varıldı.

Avukat hakkında 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ’nitelikli cinsel saldırı’ suçundan açılan davaya devam edildi. Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından görevlendirilen bir avukatında katıldığı duruşmada tutuksuz yargılanan Ö.Ç. hakkındaki suçlamaları reddetti.

Haberin Devamı

"BANA KUMPAS KURDULAR"

Duruşma ertelenirken, gazetecilerin sorularını yanıtlayan Avukat Ö.Ç, "Bana kumpas kurdular. İddiaların tümü yalan. Evli ve iki çocuk babasıyım" dedi.

DHA