Spor Avusturya basınında öfke

Avusturya basınında öfke

Paylaş
Avusturya basınında öfke

Türkiye'nin, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki beşinci maçında Avusturya'yı 2-0 yenmesi Avusturya basınında geniş yer buldu

"YİNE PLANSIZ BİR TAKIM PERFORMANSI"

Müthiş bir seyirci desteği ile aşılmaz bir duvar gibi duran Türk Milli Takımı’nın özgüveni de mükemmeldi. Kötü bir Belçika maçından sonra yine aynı skorla (2-0) mağlubiyet. Artık federasyon, teknik direktör Didi Constantini’nin durumunu değerlendirmeli."

"TÜRKİYE’YE DE AYNI SKORLA YENİLDİK: 2-0"

Avusturya takımları sadece milliler değil, özel kulüpler de son yıllarda İstanbul’dan eli boş dönmeye başladı. Avrupa Şampiyonası eleme maçlarında bizim için çok önemli olan Belçika ve Türkiye maçlarını 2-0’lık aynı sonuçlarla kaybettik. Federasyon yetkilileri teknik direktör Didi Constantini’nin durumunu bir kez daha gözden geçirmeliler.."

"AVRUPA İHTİMALLERİ TÜKENİYOR"

"Avrupa Şampiyonası’na katılma ihtimallerimiz Belçika ve Türkiye yenilgileriyle tükenmeye başladı. Belki de tükendi!. Arda Turan ve Gökhan Gönül’ün kaydettikleri goller ile sağanak yağmurda Polonya ve Ukrayna’daki şampiyonaya katılma umutlarımız tükenmiş gibi.."

"TÜRKİYE’DE BETON GİBİ DELİNDİK"


Constantini’nin savunma taktikleri başarılı olmadı. Meier penaltı kaçırdı. Türkiye mağlubiyeti ile Avrupa Şampiyonası umutları da tükenmiş gibi. İlk golde Türklerin yıldız oyuncusu Arda sahneye çıktı.

Ekrem Dağ yavaş kalınca Arda akıllı bir vuruşla takımını öne geçirdi. Gökhan’ın golü de klas bir vuruş ile gerçekleşti. Federasyon Başkanı Leo Windtner, teknik adama yapılan eleştirilere karşı, "Her yenilgiden sonra Cosntantini’yi ağır şekilde eleştirmenin anlamı yok" dedi.

İhsan EKİCİ/DHA

Haberin Devamı