Spor Avusturya maçına soruşturma

Avusturya maçına soruşturma

Paylaş
Avusturya maçına soruşturma

EURO 2012 Elemeleri'nde Avusturya'yı 2-0 yendiğimiz maçta atılan yabancı maddeler yüzünden UEFA soruşturma başlatıp, olayları incelemeye aldı

2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde elde ettiğimiz 2-0'lık net Avusturya zaferinin sevinci kursağımızda kalabilir. Karşılaşmanın son bölümünde Jürgen Macho'nun koruduğu kalenin arkasında yer alan Telekom tribününden sahaya yabancı maddeler atılmıştı.

Kalecilerine yabancı madde yağdığını belirten Avusturyalı yetkililerin, ‘mağdur oldukları' gerekçesiyle UEFA'ya resmi başvuruda bulundukları öğrenildi. UEFA'nın da bunun üzerine soruşturma başlatıp, olayları incelemeye aldığı bildirildi.

Ay-yıldızlıların son dakikalara 2-0 önde girmesine rağmen seyircinin vurdumduymaz tutumu başımıza bir kez daha iş açabilir.

EURO 2012'ye gidebilmek için grupta ikinciliği kovalayan A Milli Takım, ceza alması durumunda 2 Eylül'de Kazakistan ile yapacağı mücadeleyi boş tribünler önünde oynamak zorunda kalabilir.

Karşılaşmanın gözlemcisi eski ünlü İtalyan hakem Pierluigi Collina'nın ise raporunda olaylara ne derece yer verip, vermeyeceği Türkiye Futbol Federasyonu'nun ceza alıp, almayacağı konusunda belirleyici olacak.

Haberin Devamı